Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :((

Bardzo cierpię:(

Polecane posty

Historia banał bo pewnie było tu takich wiele.Byliśmy bardzo szczęśliwi. Kochaliśmy się. On jednak zdecydował się odejść. Minął dopiero tydzień ale ja każdego dnia coraz bardziej cierpię. Wiem, że to normalne po rozstaniu ale nie radzę sobie z tym. Zdecydował się odejść żeby mnie nie ranić. Wszystko jest wynikiem kryzysu jego osobowości i uczuć. Jak sam tłumaczy zaczęło się nagle, kiedyś już kilka razy mu się to przytrafiło. Jak sam tłumaczy czuje, że się wypalił, niczego nie jest pewien, totalna pustka. Do końca walczyłam o nas, tłumaczyłam, prosiłam lecz on nie podjął żadnej próby by uratować nasz związek bo po prostu ni8e był pewien. Mimo to chcę spróbować Go odzyskać. Proszę doradźcie jak mam to wszystko zrobić, może on jeszcze potrzebuje czasu by ochłonąć z emocji, może zatęsknić, czegoś się upewnić. Pomóżcie proszę. Wiem, że muszę spróbować.

skoro on miał to kilka razy i mówi Ci, że ma pustkę w głowie, to przykro mi to mówić, ale nie odzyskasz go, on Cie przestał kochać, a mówi tak by Cię nie ranić, by nie powiedzieć wprost: już cię nie kocham. będzie bolało, ale z czasem minie, musisz być twarda

Tego właśnie najbardziej boję się dopuszczać do swojej świadomości.

Gość lilialuiza
Nie ma uniwersalnej recepty na takie sprawy.

Gość kobieto nie
oszukuj sie on cie nie kocha ale wziąl wine na siebie "kryzys osobowości"

Gość nie podjąl próby
bo nie kocha wiec o co ma walczyc

Gość głupi ten co głupio robi
mądry ten co mądrze kocha

Byliśmy razem osiem miesięcy. Dla niektórych to całe nic ale mi starczyło by upewnić się, że naprawdę Go kocham.

Gość sadffr
Moment, moment. Co to za stwierdzenie wziął winę na siebie. Dla mnie to zabrzmiało dosyć rycersko, tak jakby ta dziewczyna zawiniła. Nie rozumiem facetów narzekają, że nie ma porządnych dziewczyn, które kochaj a i się starają. A jak już się taka znajdzie to nie potrafią docenić i wciskają jakieś żałosne kity. :/