Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia1982

ciąża / poród --> Grudzień 2013 :) nasze objawy/problemy/radości :)

Polecane posty

Witam. Mam nadzieję, że taki temat już nie powstał, jeśli tak - przepraszam za duplikację ;) Czy są kobietki oczekujące dziecka na grudzień 2013? W którym tyg. jesteście? Na kiedy macie termin? Jakie są Wasze objawy?:) A może wiek? Która to ciąża?:) Ja mam wstępny (bo czekam na usg 6 czerwca..) termin na 14 grudnia :)

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
Ja jestem w 7mym tygodniu, termin grudzień/styczeń. Nic mi nie dolega, czuję się wyśmienicie, poza bólem piersi, ciągłym sikaniem i wieczornym zmęczeniem.

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
Mam 30 lat i to moja pierwsza ciąża.

Gość pomarańczowy las
9 tydzien, czuje sie fatalnie. modle sie o lepsze jutro

Gość xxxkimxxx
Ja 8 tydzien, czuje sie okropnie, pol dnia nudnosci, wieczorami od miesiaca obowiazkowo wymioty, okropne zmeczenie...22go maja mam wizyte u poloznej, czekam na drugi trymestr , mam nadzieje ze bede sie czula bardziej do zycia

Gość xxxkimxxx
Ja 8 tydzien, czuje sie okropnie, pol dnia nudnosci, wieczorami od miesiaca obowiazkowo wymioty, okropne zmeczenie...22go maja mam wizyte u poloznej, czekam na drugi trymestr , mam nadzieje ze bede sie czula bardziej do zycia

Gość xxxkimxxx

Gość xxxkimxxx
Mam 31 lat, pierwsza ciaza, nie spodziewalam sie ze bede sie czula az tak podle

Gość pomarańczowy las
moja tez pierwsza ciąża. jestem zalamana. mam nadzieje ze bedzie lepiej. od rana olbrzymie mdlosci, wieczory są okej. mam 21 lat

Gość peppa28
8tydzień, druga ciaza czuje sie OK ;)

Gość Marta czeka na dzieciaczka
Cześć :) ja mam termin na 10.12.2013. Jestem w 16 tygodniu. Czuję już chyba pierwsze ruchy maleństwa :) Znacie już płeć?

Gość Prośbącacać
Zapraszamy na nasze forum grudzień 2013 jest nas tam dużo więcej.

Gość natalciaaaa
Witam szczesliwe przyszłe mamy;)Lat 22;) jestem w 17 tyg ciąży , termin porodu wg ostatniej miesiaczki 11.12.2013;) Ciąża pierwsza i szczesliwa:)nudności , wymioty ...co to jest? hehehe ani razu tego nie doswiadczyłam i mam nadzieje ze bd tak do konca ciaży;) Od samego początku jestm pełna energi , jedyne co troszeczke mi dokucza to skoki ciśnienia :)