Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matronaona

Co się sdzieje z orange?

Polecane posty

Gość matronaona

Co się dzieje z siecią orange?Kiepski zasięg,zabierają promocje np.doładowanie srodkow z jednego konta na konto innego uzytkownika.Obiecali dac cos w zamian na przełomie marca i kwietnia a tu cisza.Chyba zmienię operatora.

Gość ja mam orange
i też mnie wpienia byłam w niemczech i w ogóle nie było zasięgu nie mogłam zadzwonić ani nikt do mnie smsy przychodziły z wielogodzinnym opóźnieniem roaming mam włączony i miałam pełne konto i echo :(

Gość matronaona
Wlasnie zapomniałam dodac o tych opóźnionych smsach.Kiedys mozna bylo przelac brakującą złotowkę czy dwie od innego uzytkownika zeby wykupic sobie jakis pakiecic a teraz juz nie ma tej mozliwosci.

Gość tegertet
moze upadaja he

Gość ewfdcsede
orange spada na psy niestety, mają obecnie najsłabszą ofertę. Sama jestem z nimi z przyzwyczajenia

Gość matronaona
No ja tez z przyzwyczajenia.

Gość Orange Ekspert
Usługa przelew SMS została wyłączona z powodu nadużyć jakie miały miejsce. Zamiennie udostępniliśmy usługę "telefon ratunkowy", która utrzymuje założenia poprzedniej usługi mające na celu kontakt przy zerowym stanie konta. Funkcjonalność polega na tym, iż w momencie braku środków na koncie, otrzymacie bezpłatną możliwość kontaktu z drugą osobą za pomocą usługi "Rozmowy na koszt odbiorcy".

Gość pSzystojny i mOndry
do experta jakich nadużyć? :o

Problemy z siecią cały czas, ale to jeszcze zniosę. Nie mogę przeboleć tego, ze po zablokowaniu konta, jak go nie doładuję to zabiorą mi pieniądze. Mam teraz na koncie 50zł, co jakiś czas muszę ładować 5 zł żeby mi te 50zł nie przepadło. W miesiącu tracę tylko 6zł na darmowe smsy, więcej nie potrzebuje, także kasa na koncie mi rośnie, wydać jej nie ma jak, a szkoda żeby przepadło. Nie wiem, czy każdy w orange tak ma, czy tylko w mojej ofercie tak jest.

Gość dfafdaa
Padają na pysk, jeszcze tylko t-mobile i zostaną same polskie sieci :classic_cool:

ja po bardzo długim stażu w orange przeniosłam w kwietniu nr do plusa . Zasięg w plusie rewelacja .Pracuję w dużym zakładzie i z orange praktycznie cały czas byłam poza zasięgiem ,w plusie mi najwyżej spadnie do 2-3 kresek .

Gość Orange Ekspert
@pSzystojny i mOndry Usługa, która była uruchomiona jako ratunkowa, kiedy brakuje Wam środków na koncie, była wykorzystywana głównie przez FCT-y oraz osoby, które po doładowaniu otrzymują atrakcyjne bonusy i dalej transferują środki. @Kateriniuszka Jeżeli nie włączałaś usług "Numer bez limitu" lub "Nielimitowane SMS-y po doładowaniu" to możesz wydłużyć ważność konta do 1 roku po wysłaniu SMSa o treści START pod numer 8002.

Gość Upełłe
idzcie w ch­uj z tym plusem:O w orange problem to te smsy nie przychodzace w roamingu zwlaszcza w dzikich krajach jak senegal, rosja czy inna malta. trzeba resetowac telefon. reszte mozna strawic

Gość Orange Ekspert
@Upełłe Otrzymywanie wiadomości zależy od operatora do jakiego zalogowany jest telefon. Przebywając za granicą sprawdzaj innych operatorów, przez ręczną zmianę sieci.