Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witajcie Właśnie dowiedziałam się że jestem w ciąży, rano zrobiłam test ale wyszedł negatywny. już czekałam na @ ale postanowiłam jeszcze raz sprawdzić i okazało się że POZYTYWNY. Bardzo się cieszę Może któraś z Was miała taką sytuację, a może są jakieś mamusie rodzące w styczniu

Gość szczesliwa_onaaa
Oj dziewczyna się cieszy, nie dziwie się, bo mam dokładnie tak samo ;) dziś test zrobiony i dwie kreseczki. Pierwszy miesiąc się z mężem staraliśmy, mam nadzieje że to nie fałszywy alarm i że wszystko się uda, choć cieszę się ostrożnie bo wiem jak może być, ale mimo wszystko radości nie da się opanować ;)

Gość może też styczniowa
Witajcie. Jakie macie objawy ? Ja na razie brak miesiączki, spóźnia mi się już 16 dzień. Dziś jest 43 dzień cyklu. Wczoraj robiłam test, ale wyszedł chyba negatywny. Pisze chyba, bo kreska była prawie niewidoczna i dopiero po pół godzinie można ją było zauważyć, ale wtedy to się już nie liczy. Mam bóle podbrzusza - jak przed miesiączką i jej pierwsze dwa dni. Ból jedynie czasem po lewej stronie lewej piersi, ale ogólnie nie czuje, by były nabrzmiałe. Innych objawów raczej nie wyczuwam

Gość może też styczniowa
Witajcie. Jakie macie objawy ? Ja na razie brak miesiączki, spóźnia mi się już 16 dzień. Dziś jest 43 dzień cyklu. Wczoraj robiłam test, ale wyszedł chyba negatywny. Pisze chyba, bo kreska była prawie niewidoczna i dopiero po pół godzinie można ją było zauważyć, ale wtedy to się już nie liczy. Mam bóle podbrzusza - jak przed miesiączką i jej pierwsze dwa dni. Ból jedynie czasem po lewej stronie lewej piersi, ale ogólnie nie czuje, by były nabrzmiałe. Innych objawów raczej nie wyczuwam

Gość nieśmiało również ja
wiem, że to wcześnie, ale nieśmiało również tu przychodzę, bo nie mogę jeszcze nikomu poza mężem o tym opowiedzieć. Dziś, po ponad roku starań, kilku cyklach na clo, z aktywną chorobą Hashimoto i hiperprolaktynemią ujrzałam na teście 2 krechy :) jutro śmigam na beta-HCG i do lekarza, bo nie wiem jakie leki mam odstawić, a jakie brać dalej. Wiem, że jeszcze nic nie będzie widać, bo dziś nie było, ale póki co mam piękne endo, więc zaciskam mocno kciuki i nogi i powolutku zaczynam się cieszyć (no dobra, trochę szybciej niż powolutku :P) Termin według owu (opóźniona) wypadałby na 17.01., wg OM 9.01. Chociaż kto wie, może jeszcze grudzień. Póki co podpisuję się pod styczniem :)

Gość lisica84
ja mam termin na 5 stycznia, obecnie jestem w 6 tyg. zrobiłam test 5 dni przed spodziewaną @ i ku mojemu zdziwieniu wyszedł pozytywny. Tydzień temu zrobiłam betę również poziom hormonów wysoki. W środę idę do lekarza.To moja druga ciąża. Praktycznie od 4 tyg. mam mdłości, które mi "umilają" cały dzień.

Co do tego pierwszego posta to cóż można powiedzieć, jeśli uważasz to za przesadę to ok. tylko nie wiem po co dołować tak ludzi.

Wszystkim nieśmiałym :-) już nieśmiało gratuluję. i uważam że to jest takie miejsce gdzie można pogadać nawet o swoich obawach i nadziejach.

Gość redzina27890
jest juz podobny temat, poszukaj tam nas znajdziesz:) STYCZEŃ 2014 ....

Gość ale mam nerwa..........
juz kilkanaście takich tematow zostało założonych...dziwie sie tlyko, że pierwsze co niektore dziewczyny robia w chwilę po tym jak dowiedza sie o ciąży to wchodza na kafe...