Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anielicaaaaaaa

Kontrola po poronieniu

Polecane posty

Witam, 24.04 poroniłam w 6 tc i miałam zabieg łyżeczkowania, pierwszą wizyte u ginekologa miałam mieć 25.04 (prywatnie) z wiadomych względów się nie odbyła. na jutro mam wizytę u tego samego lekarza, który miał defacto prowadzic moją ciaże to będzie wizyta na NFZ na którą umówiłam się już w styczniu bo takie są terminy. i teraz pytanie, mam wypis ze szpitala, ale nie mam jeszcze wyników histopatologicznych, ponieważ mają chyba opóźnienie przez ten długi weekend majowy Chcę iść jutro do tego lekarza niech mnie chociaż przebada, tylko czy nie będzie zły, że przyszłam bez tych wyników hist-pat.?? zaznaczę, że to będzie moja pierwsza wizyta u tego lekarza. nie wiem od czego mam w ogóle zacząć rozmowe...

Gość hfers
Szpital nie umówił cię na kontrolę w przychodni przyszpitalnej? Przeciez po każdym zabiegu dają skierowanie.

niestety nie, na wypisie ze szpitala pisze odebrać wyniki hist-pat po 2 tygodniach, kontrola u lekarza prowadzącego.

Gość hfers
Moim zdaniem bez problemu cię zbada, przecież najważniejsze żeby sprawdzić, jak wygląda szyjka i może USG ci zrobi. Wynik możesz pokazać na następnej wizycie. Ja po operacji też w ostatniej chwili załatwiłam wyniki, ale powiedziano mi że jak nie zdąża to pójde bez.