Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość satamantra

wasz jadłospis.

Polecane posty

Gość satamantra

witam jak wygląda wasz dzienny jadłospis.np dzis,co jadlyscie i co jeszcze zjecie?

Gość niech ja sobie przypomne..
bułka z masłem 1 murzynek maly , paczek, troche chipsow i chyba tyle dzisiaj tak a zazwyczaj jakis owoc, kilka kromek pieczywa graham albo pszennego, twaróg, szynka i warzywa, czasami przekasze cos cieplego np zupa pomidorowa czy jajecznica w ogole nie jem tlustego bo nie lubię stopniowo przerzucam sie na coraz zdrowsze rzeczy, jeszcze 3 miesiace temu moj jadlospis wygladał tak: na sniadanie slodka bulka i baton, popijane cola/pepsi w miedzyczasie jakies wafelki czy cukierki i paczek potem zupka chinska, hot dog z budki obok na kolacje chipsy, babeczki , gazowane napoje masakra.... nie wiem jak moglam tak zyc

Gość satamantra
a ile wazysz???

Gość ja dzisiaj zjadłam....niohihiu
na sniadanie pół wiejskiego twarożku z 1 rzodkiewką i bułka ze słonecznikiem obiad 2 gołąbki kolacja jogurt i bułka z pasztetem i ogórkiem

Gość popycham
tez ciekawa jestem

Gość scscsdc
sniadanie 3 kromki razowca z ziarnami jajko, warzywa ser zolty, obiad losos pieczony w piekarniku, dynia gotowana i surowka: por marchewka jogurt (moje ulubione danie) 2 krakersy ze slonecznikiem na to dzem i cynamon, jablko kolacja 3 kromki razowca jak wyzej plus ser zolty, bialy warzywa na to: papryka, pomidor salata

Gość scscsdc
ja waze 57 kg, wzrost 167 jestem szczupla. wg niektorych mam lekka niedowage. (slyszalam ostatnio na imprezie od kumpeli) ogolnie jem bardzo zdrowo, slodycze raz/2 razy w tygodniu. zadnego smieciowego zarcia. do picia woda/ herbata zielona/mieta/kawa/mleko. Duzo surowych warzyw

Gość niech ja sobie przypomne..
63, a Ty?;) co jadasz zazwyczaj?

Gość hytjytuj
śniadanie: kasza manna z bananem koło 11: dwie kanapki z chleba grahama z twarogiem, herbata obiad: ziemniaki, sznycel z pieczarkami i kapusta zasmażana w międzyczasie żelki, czekoladka kinder, knoppers, kawa i jak na razie to mi sie nie chce jeść. 170cm i wazę 51 kg ps. ta co pisze ze nie ma niedowage przy wzroscie 167 i wadze 57kg. WTF?? jaja sobie robisz?

Gość dkemk
ty z 170 i 51 duzo jesz:o jakbym ja tyle jadla to strasznie utylabym zazdroszcze:)

Gość hariboooooooooooo
ciency jestescie

Gość hytjytuj
Ja mam problemy z tyciem za to szybko chudnę, jak byłam w podstawówce to zawsze słyszałam od koleżanek Boże jaka ty chudddaaa, w końcu jadłam na siłę i przytyłam trochę, ubrania mi się porobiły za małe i brzydko się czułam, więc z powrotem zaczęłam jesc jak wczesnie i teraz waze ile waze(mam 29 lat). ale często mam takie dni ze nie mam apetytu i moglabym nie jesc w oogole.

Gość dkemk
d

Gość .;;)!),
przeciez i tak zresz paczki i murzynki,to jak mozesz mowic,ze tlustego nie zresz? a paczek to na grillu pieczony l?

Gość dkemk
a

Gość tyryryryr
uiuiui

Gość satamantra
właśnie ja chcę przytyć,napiszcie mi czy strasznie malo dzis zjadłam? 8.00 300 ml mleka,100g płatków owsianych,jogurt 11.00 kajzerka podzielona na 2 czesci z maslem szynkadomową2jaja 13.00 jogurt 17. czipsy, mentosy

Gość satamantra
aaa i zmieniaczek jeszcze:)

Gość tyttyt
serek wiejski light 2 jalblka waze 47 kg, mam 173 no ale musze sie pilnowac z jedzeniem, albo wymiotowac moim zdaniem nie zjadlas nie strasznie malo, a nawet duzo :)

Gość satamantra
ktos jeszcze?

Gość hytjytuj
melduję się znowu i zjadłam dzisiaj jeszcze sałatke warzywna z serem i sosem czosnkowym oraz jajko czekoladowe spongeboba, jak sie umyje to zjem chyba jeszcze kawałek toru z wczorajszej komunii bratanka meża :)

Gość a ja 158 cm, 54 kg
śniadanie: drożdzówka z budyniem, kawa z mlekiem obiad: kapusta na śmietanie, bez niczego kolacja: bulka z maslem, szynka, pomidorem i szczypiorkiem miedzyczasie: dwie kostki czekolady, troszke lodow z kubeczka podjadlam bratu, 2 herbaty z cytryna

Gość dfgdgfh
śniadanie jajecznica z 2jaj ze szczypiorkiem obiad zapiekanka mrożona z sosem majo+ketchup :/ kolacja serek wiejski z truskawkami do tego 2 kawy, 2 kostki ptasiego i 2 ciastka z dynia i słonecznikiem ogólnie staram jeść zdrowo, ale od czasu do czasu lubie zjeść śmieciowe jedzenie 174 i 60 kg

Gość satamantra
hmmm a dzisiaj co jadłyscie juz?:)

Gość dffdfdf
a ty sie onanizujesz pod te jadlospisy czy o uj ci chodzi ?