Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schoolgirl96

ZNÓW KOREA POŁUDNIOWA, CHCĘ BY AGENCI KRLD PORWALI SAMOLOT, KTÓRYM BĘDĘ LECIEĆ

Polecane posty

Gość schoolgirl96

zaraz po końcu roku szkolnego znów lecę do Korei Południowej, Seulu. korea płd to jeden z trzech krajów w których w życiu byłam, prawde powiedziawszy nudzi mnie już to. Mój ojciec tam pracuje dlatego muszę non stop tam jeździć z matką i bratem. To już 11 raz będzie! będę tam siedzieć ponad miesiąc. wszystkim fascynatom, którzy tam nie byli mówię, żadna strata! Nie podoba mi się tam, nie mam tam co robić! Dupa, że to jest azjatycki kraj, wcale tam nie jest jakoś inaczej niż na zachodzie.. chociaż.. niby to taki bogaty kraj i fakt niektóre miejsca są nowoczesne kurde jak z matrixa, ale są też tam takie slumsy, że nie chcielibyście w takim czymś mieszkać. niektórzy ludzie mieszkają w czymś co wygląda jak zrobione rozlatujących się kartonów. na pewno nie mają łazienek i tych rzeczy i tam jakoś całkiem sporo ludzi mieszka. Nawet w Polsce nie widziałam czegoś takiego. W tym roku porobię duuużo zdjęć i wszystko wrzucę do neta bo coś mi tego w nim brakuje. Korea Płd wcale taka zajebista nie jest, nie wszyscy korzystają z bogactwa kraju, ludzie na świecie powinni to wiedzieć. I no kurde, czemu ja znowu muszę tam jechać! Dni mi monotonnie tam mijają, nic ciekawego do roboty. Jedynym "urozmaiceniem" z jakim się spotkałam podczas ostatniej wizyty tam to kobieta próbująca popełnić samobójstwo w galerii handlowej skacząc z najwyższego piętra na najniższe. Mam nadzieje, że przeżyła, ale współczuje, że musi żyć w tym głupim kraju... I powiem Wam, że na serio fantazjuje o tym, że północnokoreańscy agenci porwą samolot, którym będę lecieć do Seulu, do północnej. Mówię z ręką na sercu, CHCIAŁABYM żeby się tak stało, naprawde! Bardzo bym chciała, to byłoby jakieś urozmaicenie tych głupich wakacji. Najgorsze, że tak się nie stanie tylko znów będzie jak co roku, ech...

Gość przekradnij się tam gdzie
trzymają jedzenie w samolocie i dosyp środka przeczyszczającego do soków, jak wszyscy na raz dostaną sraki to niezła panika wybuchnie na pokładzie i będzie ciekawie :)

Gość afdfbgfngfng
Napisz podanie do władz KRLD z prośbą o porwanie samolotu - "wiem, że na co dzień nie porywacie samolotów, ale proszę zróbcie to dla mnie ten jeden raz i porwijcie samolot ten a ten"