Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czulibyście się nieswojo?:(

zrobiłam coś złego, jeśli go rozebrałam i po prostu... patrzyłam...?:(

Polecane posty

Ja jestem dziewicą, on jest doświadczony... Kilka razy doszło między nami do pieszczot. Podobało mi się... on jest moim ideałem:) Więc chciałam obejrzeć sobie męskie ciało :). No i rozebrałam go, on leżał, ja sobie patrzyłam... ale nie byłam gotowa żeby on rozebrał mnie... nie chciałam się pieścić, chciałam tylko popatrzeć... a on czy mógłby się ubrać, czuje się nieswojo że ja jestem wycofana, on jest nago czuje się skrępowany jak na jakimś bilansie, zaraz potem poszedł do domu... dziś jakoś dziwnie pisze. zrobiłam jakiś mega błąd?:(

wie.... znaczy powiedziałam mu niedosłownie ale mu to zasugerowałam

no powinien się domyślić...

Gość upiorny .
upiorne to, ale Ty... a on nie preferuje CFNM. Więc zrobił myk, myk...

Gość sadsdddd
no nie było to w porządku...

po prostu mu powiedz, jeżeli mu na Tobie zależy to zrozumie i będzie szczęśliwy że może Ci pozować :D

Nie zrobiłaś nic złego. Nie masz obowiązku rozbierać się bo on sie rozebrał. On sie rozebrał bo chciał, ty nei chciałaś więc sie nei rozebrałaś, proste. Jeżeli on tego nei rozumie to nie warto tego ciągnąć.

Gość sadsdddd
co za idiota komentuje

to ja go rozebrałam....

On Ci na to pozwolił, zatem miał na to ochotę, chciał tego. Ty nie miałaś ochoty, więc nei pozwoliłaś. Proste!

ciekawe czemu tak zareagował...

Gość wiiiiiiii
też jestem dziewicą i na początek też bym rozebrała chłopaka ale nie tyle co patrzyła co dotykała, autentyczna lekcja anatomii :P A jakbym się nie krępowała to bym sama się rozebrała ale najpierw w jakimś zbiorniku wodnym, wtedy psychicznie podświadomie czujemy się bezpieczniej nie zawuważamy swojej nagości ;)

Dziewice są tak beznadziejne i nudne, że nawet rozebrać się boją 😴 Dziwię się twojemu facetowi, że spędza czas z kimś takim nudnym i bez polotu. :P

Ale wy musicie mieć kompleksy skoro będąc młodymi wstydzicie się swoich ciał. Są ludzie nieatrakcyjni i grubi, ale mający do siebie taki dystans, że bez problemu potrafią się rozebrać a wy... Masakra. Rozumiem, że kościół tweirdzi, iż ciało człowieka jest brudne i grzeszne i należy się go wstydzić, ale to jedna wielka bzdura i patologia :classic_cool: Zróbcie coś ze sobą, bo aż żal mi was- dziewic i cnotek- jak czytam wasze denne komentarze i o waszych "fascynujących" przeżyciach, że widziałyście faceta nago :D A ile masz lat autorko? :classic_cool:

fiku miku idź lepiej poszukaj sobie jakiegoś bruneta :classic_cool: A tak przy okazji to ja jestem brunetem :D z brązowymi oczami :classic_cool:

Co ty tam o mnie wiesz. Ile masz lat? Poza tym aby gustować w mężczyznach trzeba również być kobietą a nie dziewczynką, a kobieta nie zakłada tematów na żadnej kafeterii typy: "dlaczego żaden brunet mnie nie chce 😭" :classic_cool: