Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samdra koniuszka,

Rabka czy krynica-zdroj?? Gdzie lepiej na weekend?

Polecane posty

Gość samdra koniuszka,

Zalezy mi zeby bylo co pozwiedzac, gdzie wypic browarka i dobrze zjesc, Zeby dzieci w wieku 1-13 sie nie nudzily i dziadkowie skozystali cos z wyjadu. Co polecacie?

Gość tildone
rabka jest suuuper:)

Gość sandra koniuszka,
A jest tak jakis deptak ala krupowki?

potwierdzam w Rabce jest teraz super!!! Piekny park zdrojowy, teznia, mnostwo atrakcji (typu gokarty, piekne place zabaw, sale zabaw, jaskinia solna, SPA, rabkoland, knajpki itp.) jestesmy juz tu 10 dni a jeszcze sie nie znudzilismy :-)

Gość juka juka
ja też polecam Rabkę. Jest super przygotowana jeśli chodzi o atrakcje dla dzieci, duże piękne kolorowe place zabaw, ścieżka zdrowia, wypożyczalnia autek na pedała dla dzieci, tężnia, zdrowe powietrze. Polecm pensjonat Hanusia, my tam spędzilismy weekend majowy i jestesmy mega zadowoleni, domowe, ekologiczne posiłki, własny ogród i duży plac zabaw.

Gość RoberTo33
Krynica z pewnością nie odstaje do Rabki, może jest nieco przereklamowana ale naprawdę bardzo fajnie spędza się tam czas. Poza wieloma atrakcjami w samej Krynicy (http://www.twojakrynica.pl/atrakcje) można jeszcze pojechać do Muszyny czy też wybrać się do naszych sąsiadów na Słowację (blisko przejścia graniczne).

Gość gość
Krynica Zdrój <3 I hotel Wysoka :) Jeju same miłe wspomnienia mam z tym miejscem. Dlatego o wiele bardziej polecam Ci to drugie miasto :)

Gość gość
Świeże jedzenie mają w Buon Gusto, to po prostu od razu czuć jak się je, czy jedzenie jest z mikrofali czy robione na bieżąco. Chociaż z drugiej strony wiem, że nie wszyscy to rozpoznają i na tym bazują knajpy z tanim i śmieciowym jedzeniem...tak czy owak polecam ich, menu można sobie sprawdzić na www.buon-gusto.pl Pizze – rewelacja!

Gość gość
Może sprawdź ofertę pod adresem www.krynica-pizza.pl My ze znajomymi byliśmy częstymi bywalcami tej restauracji, bo można tam naprawdę dobrze i smacznie zjeść i również doskonale spędzić czas przy dźwiękach muzyki granej na żywo.

Gość gość
rabka będzie świetną opcją jeżeli chodzi o dzieci. Rabkoland jest naprawdę świetny, byliśmy tam w tym roku i było świetnie, dziewczynki były ogromnie zachwycone! do tego ceny nie są wysokie. I jest sporo nowości względem poprzednich lat

Gość gość
oj tak, jeżeli rabka, to rabkoland! byliśmy już tam kilak razy, za każdym razem było świetnie. Super wgl że w Polsce mamy takie parki rozrywki! Nie trzeba śmigać za granicę itd :)

Gość gość
Krynica- super deptak i knajpki, ślizgawki i inne atrakcje na górze Parkowej, basen i park linowy w Muszynie oraz spływ kajakiem lub pontonem Popradem. Weekendu mize nie starczyć na wszystkie atrakcje :)

Gość gość
jeżeli dzieci mają się nie nudzić, to z tych dwóch zdecydowanie rabka - ze względu na rabkoland właśnie. z tego co wiem, to cały czas się rozwijają, nowa atrakcje itd. No i ludzie sobie ich bardzo chwalą - zwłaszcza dzieci oczywiście :D

Gość gość
wydaje mi się, że jak się jest w tych okolicach, to do rabkolandu niemal trzeba wstąpić - potem może już nie będzie okazji czy coś, a park rozrywki naprawdę bardzo dobry i okazały i ma co zaoferować odwiedzającym. Zresztą, chyba nie bez powodu tyle osób tam przyjeżdża?

Gość gość
Najesz się na pewno w krynica-pizza.pl. Po robocie często zdarza mi się zamawiać pizzę od nich zamiast standardowego obiadu na 3 osoby. Pizza naprawdę wielka, bo 50 cm. Zawsze ciepła dochodzi i nigdy nie zgłaszałem reklamacji w stosunku do składników.

Gość gość
No jezeli chodzi o wypady z dziećmi, to ze względu na rabkoland jak najbardziej rabka. Zdecydowanie najlepszy park rozrywki na południu polski - odwiedziliśmy w sumie chyba wszystkie, to jest jak porównać. Dla dzieci w wieku 6 lat (jak nasz syn) - rewelacja

Gość gość
rabkoland jest naprawdę świetny. moim zdaniem w południowej polsce, jak idzie o parki rozrywki, to chyba najlepsza opcja. dzieje się tam wiele, atrakcje zarówno dla małych jak i dla większych dzieci. Dlatego też chyba moim zdaniem kierunek rabka będzie lepszy :D

Gość gość
Najtańsze obiady w Krynicy ma bez wątpienia www.jadlodajnia.net . Sam fakt, że za zupę z bogatym wkładem płacisz 3 złote robi pozytywne wrażenie.

Gość gość
Na wielu wieczornych biesiadach byłem w knajpie u Adama w Krynicy. Bardzo fajna i tania jadłodajnia. Można dłużej posiedzieć. Zupka za 3 złote i frytki za grosze nieźle zrobione. Taki fast food trochę, ale normalne potrawy też się znajdą, ciepłe obiady i inne rzeczy. Menu rozbudowane. Myślę, że w sam raz pod twoje potrzeby.

Gość gość
W Krynicy często bywam na wakacjach i stołuję się wyłącznie w karczmie u Adama. Czasami pizza, czasami schabowy, jakaś zupka. Obiady za grosze w sumie. Gdybym miał taki lokal u siebie w mieście to bym przebywał codziennie ;) Polecam, bo pizza 50 cm i całą rodzinką można się spokojnie najeść. Składniki zróżnicowane. Najlepiej zamawiać z podwójnym serem, bo dopłata niewielka, a różnica w smaku bardzo na plus.

Gość gość
Cały ten temat to OHYDNA AGITACJA I NACHLANA REKLAMA. Zebrały się dwie osoby, które w kolko nawijaja o tym Rabkolandzie lub Adamie w Krynicy. Ile wam zapłacili srebrnikow, judaszowe nasienie? Jazda stąd! To forum o macierzyństwie!!

Gość gość
* NACHALNA - sorry za błąd!

Gość AndrewWWa
3 tygodnie temu byliśmy w Krynicy Zdrój! Świetna lokalizacja, piękne widoki i cudowne wspomnienia. Jako bazę noclegową wybraliśmy apartamenty Sn&Snow z których korzystaliśmy już w innych miastach w Polsce https://www.sunandsnow.pl/apartament-krynicazdroj-zielona18-32delux-3505 zawsze pełne zadowolenie ze względu na czystość, miłą obsługę i nowoczesne wyposażenie. Na wakacje skorzystaliśmy z oferty -10% a w celu urozmaicenia pobytu z Fabryki Endorfin (jako klienci Sun&Snow otrzymaliśmy zniżkę!) http://www.fabrykaendorfiny.pl/ polecam przekonać się samodzielnie ponieważ my oraz nasze dzieci byliśmy bardzo zadowoleni! :)