Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie przewidzisz zycie.....

Ludzie SZYDZA ,wysmiewaja innych A NIGDY nie wiedza co ich sapotka jutro za rok.

Polecane posty

Gość nic nie przewidzisz zycie.....

Ludzie ktorzy teraz maja dobre stanowiska ,,dobra prace lub sa ladni a smieja sie z innych ze sa brzydcy lub biedni lub ,ze maja gorsza prace ,gorsze wykszatlcenie itp.. ALE NIGDY w zyciu nie przewidza ..jutro za miesic lub rok moga miec wypadek spotka ich ciezka choroba,beda chorzy,okaleczeni ....i moze beda potrzebowali pomocy innych ,albo tych z ktorych szydzili ,smiali,sie... W ZYCIU NIGDY NIC NIE PRZEWIDZISZ... a smiejsze sie z innego czlowieka .a LOS MOZE ci tak zrobic ze bedziesz jeszcze w gorszej sytuacji spotka cie gorsza choroba lub okaleczenie niz czlowieka z ktorego teraz sie nabijasz"..smiejesz wysmiewasz.. ZYCIE...

Gość czlowiek to istota MARNA..
a pozniej placz...

Gość Gtghghjh
Mnie najbardziej wkurza ze Polacy gnoja ludzi ktorzy nie potrafia sie bronic, ktorzy sa nieporadni, a bezczelnemu chamowi zawsze pomoga

Gość ze mnie smiali sie..wysmiewali
Ze mnie ludzie smiali sie wysmiewali... bardzo bolalo plakalam pozniej w samotnosci.. z powodu moich blizn na twarzy...

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
NO wlasnie tacy ludzie zostaja sami sobie..nikt sie za nimi nie wstawi ,nikt nie zwroci uwagi tym chamom-gburom ktore smieja sie z tej osoby..przykre

Gość iguana111
Masz rację! ze mnie smiala się sąsiadka, bo przytyłam gdy zachorowałam na niedoczynnosc tarczycy,kpiła ze mnie, mówiła ze ona by cos robiła gdyby była takagruba jak ja. Ja cwicze , mam diety ułozone przez dietetyka i nic. Wyprowadziłam sie bo juz nie dawałam rady. spotkałam ją po roku , patrze a ona grubsza ode mnie,zapytałam ją tak jak ona kiedyś mnie, czemu tak sie zapusciła i czemu nic z tym nie robi ? a ona na to ja jestem chora na niedoczynnosc tarczycy myślisz że łatwo mi schudnąc. a ja jej na to a ze mnie się śmiałas a ona a co nie wolno ? no cóz taki typ, niczego się nie nauczyła.

Gość tez moze cie to spotkac..
Przeciez czlowiek ktory smieje sie ,wysmiewa,krytkuje osobe ktora ma problem np ze skora TO JEGO moze tez choroba skory dotknac za jakis czas za rok ,az miesiac? za 5 lat...a moze i ciezsza choroba..WIEC NIE SMIEJ SIE dzadku z czyjegos wypadku..

Gość madry czlowiek....
CZLOWIEK MADRY-- nie bedzie sie smial wymsiewal ,szydzil ,bo jest w stanie zrozumiec problem danej osoby ,WSTAWIC SIE W JEGO STYUACJE jakby go to spotkalo to jakby wtedy sie czul A CZLOWIEK GLUPI Prozny---- wysmieje,bedzie nabijal sie...az do jkiedy spotka jego samego problem.. a niektorzy nigd ynie zrozumieja tacy tepi glupi sa...

Gość Gtghghjh
Mnie to przypomina faszyzm i pogarde dla slabosci.

Gość Gtghghjh
Mnie to przypomina faszyzm i pogarde dla slabosci.

Gość Syczę jadem
Dokładnie!\ Ja miałam kiedyś biedę, tzn w sumie dalej mam ;) ale jest lepiej. Miałam chłopaka co mnie bił, czułam się śmieciem. Teraz jakoś się trochę odwróciło, mam kochanego chłopaka, w miarę dobrze zarabia, kiedyś sąsiadka mnie wyśmiewała jak młode byłyśmy, a teraz ona ma kupę długów za mieszkanie, a u mnie coraz lepiej :)

Gość adasasa
zgadzam sie nie ma co sie smiac .Ja zawsze wiem ze ten co ze mnie szydzi wkurza lub zrobi przykrosc to mu sie wraca piekne za nadobne :)

Gość zycie kazdego rozliczy!
ZYCIE KAZDEO ROZLICZY ..czy to mu sie podoba czy nie...

Gość dobro wraca ,zlo rowniez wraca
TO CO WYSLASZ DO Ludzi predzej czy pozniej wroci do Ciebie tak ten swiat zostal skonstruktowany,niby niesprawiedliwy ,a jednak..

Gość to co wylsesz WROCI do Ciebie
Mnie kiedys chlopak jeden wymsiewal jak mnie widzial mowil o mnie brzydkie rzeczy o moim wygladzie... bardzo mnie to bolalo tyle plaklam..wiele przez ludzi wyplakalam.. a on pozniej mial wypadek i uszkodzilo go...

Gość królikarz polski
dlatego ja mimo wielkiego sukcesu zyciowego mam wszystko w du­pie i hoduje sobie kroliki zamiast szlajac sie po jakis businessowych obiadokolacjach:) i mam gleboko w chu­ju co o mnie sadza ja jestem szczesliwy:)

Gość a oni tacy PIEKNI ?
A ci ludzie co tak smieja sie z innego czlowieka z jego urody,wygladu to TACY PIEKNI SA -tacy idealni????

Gość i tak zjedza cie robaki...
KAZDY Zbrzydnie,zestarzej sie UMRZE ..

Gość gość
Biedni sa Ci ktorzy smieja sie z czyjegos wygladu ,ze brzydki ,ze ma wady ,oszepcenia niezalezne od niego,zbyt glupi ,jest zeby zrozumiec ,ze to nie jego wina ,niezalezne od niego..

Gość kolo77
ja z kolei jestem gdzies posrodku, wspolczuje ludziom z roznymi defektami, chorobami, niepelnosprawnosciami czy ulomnosciami i nigdy z nich nie szydze, staram sie podniesc ich na duchu, ale gardze ludzmi, ktorzy znalezli sie w trudnej sytuacji z powodu lenistwa, prozniactwa czy glupoty, na przyklad otyle laski, ktore po prostu za duzo zra i nie chce im sie ruszac, moja puszczalska sasiadka, ktora nie pracuje i rozpacza, bo piate dziecko z kolejnym facetem w drodze, a ona 'nie ma za co zyc' czy roznego rodzaju cpuny i alkoholicy, moze to okrutne, ale uwazam, ze to zbedny balast dla spoleczenstwa i nie powinno im sie wcale pomagac i nad nimi litowac, niech sami zapracuja na powrot do spoleczenstwa a jak nie potrafia to niech sie staczaja i nie uprzykrzaja zycia ludziom, ktorym sie chce

Gość gość
Mowilem ci zrobie z. Iebie dorosego labedzia samice kaczuszko jak masz 16 lat skonczone .waronek ! Bede bez ciązow cie rznolnolnolnol asz misama dasz. Wchodzisz?

Gość gość
To prawda ze kazdy zbrzynnie ale jest jeszcze ina prawda . Kobieto z z rozbudzonym i stynkte ma ciezynskim majaca instyk opiekunczy moze żronego ja teras potrakto ac w przyszlosci jak wlasne brzytkie dziecko:-) k***a wasz mac. Macie ten insynkt! Jak wam tatorezenty na mikolaja to bylo ok ajak zapomina ? To juz nie tata ech :-(. Wredne gupie kafeterianki. Wcale niepowiedzalem ze wszyskie

Gość Karolina

Tak szydza i będą szydzic. Bo jedni matury nie mają są gorsi nie mają kasy pracy też gorsi. Ludzie jakim prawem to czynicie. Co was usprawiedliwia co. Nie trzeba być bogatym wyksztalconym żeby pokazać innym ze jest lepszy od innych. Mnie też spotkało tyle podłosci od ludzi którym ufałam. Koleżanka z klasy w podstawówce szydzi ze mnie bo dość mam za uszami swoje wybryki ona co wielka pani magister na osiedlu pokazuje kim jestem dla niej. Czepiał się o wszystko nabijała się że nie miałam powodzenia. Satysfakcja gwarantowana bo wszystko jej wolno. Życzę żeby karma do niej wróciła za odrzucenie żeby tego samego doświadczyla 

Co jeszcze opisać następna która szukała sojuszniczki do obrabianie tyłka koleżankom za ich plecami. Sama została jak palec. Zawsze ludzie będą innym lzyc.