Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość silormon09

Jakiś koleś ze mną gadał na czacie, chciał się spotkać

Polecane posty

Gość silormon09

Byłam na czateri dla nastolatek, ledwo wlazłam i kilku kolesi zaczęło ze mną gadać, olałam wszystkich poza jednym bo nie lubię wielu rozmów jednoczesnych. Koleś mi się zapytał ile mam lat to odpisałam że 9 i zapytałam ile on ma, napisał mi że 22, zapytałam czemu siedzi w pokoju dla nastolatek, mówił że ma tu znajome, później pytał mnie jakiej muzyki słucham, jakie lubię filmy i po 30 minutach rozmowy wydał mi się spoko bo fajnie mi się z nim gadało i wtedy zapytał mnie czy dałabym mu swój nr telefonu byśmy mogli pogadać w kiedyś na czacie o jakieś godzinie no to mu podałam, wysłał mi smsa o treści - to ja. Zapisałam jego numer i pytał czy doszła wiadomość i tak dalej.Później mnie zapytał gdzie chodzę do szkoły to mu powiedziałam bo dużo osób chodzi tam i wtedy zapytał o której jutro kończe lekcje i zapytał czy po szkole chciałabym do niego wpaść pogadać,mówi że ma samochód i przyjedzie pod szkołę, pojadę do niego, pogadamy i odwiezie mnie do domu. Powiedziałam mu że go jeszcze nie znam to mi pisał żebym się nie bała że tylko porozmawiamy tak jak dzisiaj i jak tylko będę chciała to będę mogła w każdej chwili mu powiedzieć że chcę wracać do domu i mnie odwiezie i napisał że musi spadać i żebym mu dzisiaj lub jutro dała znać smsem czy ma przyjechać po mnie. Nie wiem co zrobić miły jest i fajnie nam się gada ale mama mnie ostrzegała zawsze bym nie spotykała się ze starszymi bo mi coś złego mogą zrobić ale on wydaje się spoko. Zapytałabym mamy ale ona jak dowie się że gadam z obcymi ludźmi w internecie to mi internet odłączy i karę na komputer da. Doradźcie mi co powinnam zrobić proszę was a i spieszcie się bo będę musiała zaraz iść spać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować