Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiesamowitaAngel

DUCHY?

Polecane posty

Witam, przed chwila wrocilam ze sklepu i wracajac w klatce po schodach na 3 pietro stary blok ide z piwem dla dziadka a tu mnie ktos/cos laplo za kostke jak zobaczylam ze nikogo za mna nie ma uciekalam tak szybko jak nigdy w zyciu. Mieliscie kiedys tak? Mialam jeszcze inna sytuacje jak szlam z wujkiem do piwnicy po rower po 22 to bylo wiec wyciagamy rower i huk od strony sciany jak by ktos uderzył i zucilam sie do wyjscia patrze na schody chce juz wchodzic i slysze glosna spadajaca pilke po wysokich schodach.. masakra plakalam jak glupia bo nie wiedzialam co sie dzieje.

Gość mnnnnnnnnnn
to duchy pierdziuchy miały gazy:o

Gość hytjytuj
Mam 3letniego chrześniaka, syna koleżanki. Nie pamiętam dokładnie kiedy zaczął mówić ale historia, którą chcę opowiedzieć zdarzyła się jak miał jakoś troszkę ponad 2 lata. Reagował wtedy na różne polecenia, znał znaczenie takich słów jak: pan, pani, mama, tata itd. ciocia, wujek. Pewnego dnia jego babcia powiedziała mi że mały ciągle wspomina o jakimś panie i wskazuje paluszkiem w pustą przestrzeń. Wkrótce sama się o tym przekonałam. Siedziałam z jego babcią i z nim, czekaliśmy, aż jego mama wróci z pracy, w końcu przyszła i kiedy zobaczyła mnie, zwróciła się do niego z pytaniem (mając na myśli mnie ): „Bartuś powiedz, kto ciebie dzisiaj odwiedził? a on do nas mówi: „pan. Parę dni później pilnowałam go i siedziałam w dużym pokoju przed tv a on poszedł do swojego pokoju po zabawki, za chwilę wraca i mówi do mnie: „ciocia, tammm pannn!, ja zrobiłam oczy, bo przecież nikogo oprócz nas w domu nie było, wzięłam go za rękę i poszłam z nim do tego pokoju. Pytam sięBartuś jaki pan? gdzie jest ten pan?, a on się rozgląda i mówi: „nie ma rozkładając ręce. Obecnie ma on 3 latka i już takie sytuacje się nie zdarzają, ale do dzisiaj mnie zastanawia co to było. Ma ktoś może podobne doświadczenia?

Gość adasasa
Zaraz pewnie was nawyzywaja od psychicznych i pewnie mnie tez ale wierze w Duchy i ciagle mam z nimi do czynienia sa takie które sa złosliwe i potrafia zaatakowac mówie seriooooo.Nie lubie jak sa koło mnie zwłaszcza ze złe