Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertyui

"Osoba do przyuczenia" na stanowisko asystentki stomatologicznej?

Polecane posty

Gość ertyui

Czy ktoś pracował na takim stanowisku bez wykształcenia kierunkowego? Znalazłam takie ogłoszenie i zastanawiam się czy nie wysłać CV.

Gość cscscsc
ŚLIJ Moja znajoma sprzątała w gabinecie stomatologicznym a teraz jest asystentką, w białym fartuszku klapeczkach kawusia trele morele, rozrabia plomby. Jest mega zadowolona.

Gość ertyui
O kurcze. To super. To dość duży gabinet, chyba największy w moim mieście i zdziwiłam się że szukają kogoś, kogo chcą uczyć. Ogłoszenie pojawiło się już drugi albo trzeci raz w gazecie (którą chyba mało kto czyta :D). I chcą kogoś w wieku 20-27 lat, a akurat się mieszczę w tym przedziale :D

Gość dotację pewnie mają, to i
chcą przyuczać. Gmina im funduje, to czemu nie.

Gość ertyui
Trochę się boję wysłać bo mam zupełnie inne wykształcenie, zupełnie nie związane.

Gość malaysia
wysyłaj!! co Ci szkodzi? najwyżej się nie odezwą, daj spokój, nie przejmuj się teraz są takie czasy, że mało osób pracuję zgodnie z wykształceniem

Gość ertyui
No właściwie racja. Najwyżej nie odpowiedzą. Wyślę :D Zwłaszcza że szukam pracy już jakiś czas, może akurat coś co się wydaje odległe okaże się OK :)

Gość czerkavska
skoro ciągle daja ogłoszenia tzn czekają na kogos kto im odpowiada a ty myslisz że jak wyślesz cv to cie zatrudnią, trzęsiesz się nad tym wysłaniem jak moher nad kropielnicą

Gość ertyui
Nad niczym się nie trzęsę, tylko pytam czy ktoś ma doświadczenie z podobną pracą. Nie mam w zwyczaju zawracać nikomu głowy swoimi aplikacjami, a później uznawać że to jednak nie dla mnie. Szkoda czasu mojego i ewentualnego pracodawcy, więc chciałam się czegoś dowiedzieć przed wysłaniem.