Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam_oppa

Ok, już 3 dni po komunii i na spokonie oglądam prezenty. I jestem rozczarowana..

Polecane posty

Gość Mam_oppa

Tak trochę na odwal się te prezenty...mała dostała więc 3 biblie - w tym 2 obrazkowe, dostała od chrzestnych rower i wieże i kopertę (nie jest więc źle), do tego ze 4 medaliki - sprawdzałam, jeden z nich kosztował..ok. 80 zł bo na allegro znalazłam więc to nawet nie złoto- jakieś książki (????) z bajkami, jakieś kosmetyki (?!?!?!?!?!?) do tego kto mógł dał koperty. No i w jednej kopercie była TYLKO kartka z życzeniami. I w sumie fajnie, bo taką kartke można wkleić w pamiątkowy album ale...ale ja też poniosłam koszta wyprawienia tej komunii i w sumie jestem lekko - bo corka bardzo zadowolona- rozgoryczona i rozczarowana. No ale w sumie z drugiej strony wiem że na komunie za 2 lata dla tej rodziny tez dam TYLKO kartkę w kopercie.

Gość klgjrt
0/10

Gość konstasnjajaa
wieża? Rower? Biblie? Ja za swoich czasów dostałam tylko złoty łańcuszek z medalikiem. Teraz to się wszystkim w głowach poprzewracało..komputery, laptopy, komórki :-0

Gość tymonowa pumbowa kingowa
no juz po...ja mam tez juz po..a dziecko szlo w albie?jak bylo u was?

Gość Mam_oppa
W suknie. Było głosowanie i rodzice nie chcieli alb.

Gość walnij sie w łeb
kretynko!! wydawało mi ise ze komunia to sakrament, a nie prezentomania:o do przyszłejk niedzieli jeszcze pochodzisz do kościoła, a później przed rocznica pojawisz się w dwie niedziele. wniosek tego jeden: pazerna koza z ciebie!!! dziecko zachwycone drobnymi prezentami a mamunia rozczarowana:o przypomnij sobie co ty dostałaś. i pamiętaj: pieniądze są twojej córki a nie twoje!!

Gość Hałka
Wczoraj ogladalam DDTVN....reporter zrobil program o Komunii Sw. 2013 i to co widzialam to ...az nie zamurowalo! Dzieci mialy wspolne przyjecie po Komunii Sw.w jakims wypasionej restauracji...w sumie to bardziej wygladalo na zameczek. Na tym przyjeciu byly balony, nadmuchiwany zamek, goscie powystrajani jak by to bylo przynajmniej wesele...dzieci ,chodzi mi o gosci, mialy wtarze pomalowane np.jak Myszka Miki.......byla babka,ktora robila zwierzatka z balonow.....no wg.mnie to jakas wielka poomylka!!!! Co myslicie o tym???

Gość Moja komunia, rok 1996
Dziewczynki w sukniach. Jedna dama z kołem tak wielkim że się zaklinowała w ławce. Rok później były już alby. :D Nieporozumienie z tymi sukienkami, później jedna przed drugą się chce pokazać co to ona nie jest.

Gość lkoihg
pijana jeszcze jestes? zachłanne babsko:O:O:O

Gość koń na bieżni
Dać pustą kopertę to już wstyd. Lepiej włożyć coś nie w kopercie. Ale mamy kryzys, więc nie ma się co dziwić.

Gość Mam_oppa
Nie wiem czemu nikt się nie dopyta,l - 3 biblie? 4 medaliki? Jej, nie jestem pazerna ale prezenty można - całkiem skromne, albo może złożyć się w więcej osób- dogadać wcześniej z rodziną. Gdyby dostała 30 biblii to tez powinnam sie cieszyć?

Gość Ja też 3 dni po, w życiu by mi
nie przyszło do głowy, żeby rozmyslać o prezentach. Są córki, ona jest zadowolona :) Ja poniosłam koszty, ale zrobiłam to dla niej, a nie dla kasy w kopercie.

Gość Mam_oppa
A ja się ciesze że miała suknie. Naprawde ładną. Z lekkim trenikiem, i inne dziewczynki tez miały ładne,

Gość mama 44
U nas chłopcy idą w krótkich albach ,a dziewczynki w sukienkach. Sukienki sa bardzo skromne i krawcowa szyje dla wszystkich jednakowe:)

Gość olk
idiotka.

tak...powinnas sie cieszyc...wiecej slowa bozego w Domu a nie jakies pierdol konsoli itp... juz widac jaka babka w sukni rodzice nie chcceli alb... alby sa eleganckie nie ma przepychu...

nie to jakies prowo.... jaki trenik.... kobito... u nas yla taka sytuacja ze laska sie nie zmiscila z tym kolem i krzeslo jej obok postawili... ale to dziecko sie czulo...okropnie... jak odludek... to nie wina niunki tylko rodzicow...

Gość Mam_oppa
Ludzie no naprawdę, nie jestem zła po prostu rozczarowana.

Gość psy to smierdziele
Dlaczego idiotka?ja nie mam nic wspolego z kosciolem,moje dzieci rowniez ale gdybym szla na jakas komunie to zapytala bym sie dziecka co chce dostac.a nie jak u autorki dziecko dostalo 3bible

Gość fsssssssssss
gdyby nie te komunie to dzieci w Polsce nie miałyby komputerów i rowerów - a tak to się chrzestnych zmusi i pod presją muszą kupić!!!!!!!!!

Gość zachłanna kobietaaaaa
może ich nie stać żeby dać więcej.. :O