Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volga_jasnowidzaaa

mój ff poznał dziewczynę

Polecane posty

Gość volga_jasnowidzaaa

Mój fucking friend o którym nie raz tu pisałam, mój były chłopak, kochanek i kolega, poznał dziewczynę.. Powiedział mi od razu, chcąc być szczerym bo tak sie umówilismy, że jak któres kogos pozna to od razu mówimy. szczerze miałam nadzieje ze ja pierwsza kogos poznam, ale niestety to on był pierwszy, znowu czuje sie wykiwana.:( Podziekowałam mu za znajomosc i poprosiłam, zeby sie wiecej nie odzywal. Po czym zaszlochałam smutno i wyłam tak przez najblizsze 3 h, teraz oczy mam spuchniete i przydał by sie okład z rumianku:D Masz babo coś chciała

Gość ona ona ona :) :)
przeżyłam to samo co Ty, tylko najpierw jego pierwszą dziewczynę, potem zerwali i dalej sie spotykalismy a potem jego ślub. To był najgorszy okres w moim zyciu. Odetnij sie od niego na zawsze jezeli nie chcesz przezywac tego co ja...

Gość samaaprawda
dziewczyny szanujcie sie! a nie zadne ff... znajdz sobie aceta ktory nie bedzie swiata poza Toba nie widzial...

Gość samaaprawda
swiata poza Toba widzial * mialo byc :)

Gość volga_jasnowidzaaa
no własciwie to przezywałam juz, jedna dziewczyne. Sama tez sie z kims spotykąłam To moja wielka miłośc liczylam ze do siebie kiedys wrocimy, maskara 3 lata z zycia.... wyrwane

Gość volga_jasnowidzaaa
wiem, w tym wypadku ja nie widziałam swiata poza nim.

Gość volga_jasnowidzaaa
niechodzi o to, ze poszukał sobie porzadnej dziewczyny, bo jest jedynym facetem z jakim spałam a mam juz duzooo lat, i o tym wiedział. Zreszta nie łaczyl nas tylko sex. Po prostu nigdy mnie nie kochał Teraz poznał kogos i wiem, ze to ktoś w kim sie zakocha

Gość fsssssssssss
Zreszta nie łaczyl nas tylko sex. Po prostu nigdy mnie nie kochał Teraz poznał kogos i wiem, ze to ktoś w kim sie zakocha xxxxxxxxxxxxxx więc nie kłam, że to był twój ff - to był facet, któremu dawałaś tyłka w nadziei, że go zatrzymasz, bo się w nim zakochałaś - to się nie nazywa ff tylko desperacja i brak szacunku do samej siebie!

Gość volga_jasnowidzaaa
dziekuje za cenna uwage..

Gość dgdg
Skoro to nie był jedyny facet z którym sypiałaś to potraktuj go tak jak każdego, któremu dawałaś i tyle. Pewnie niedługo jakiś będzie chciał zamoczyć to będziesz miała kolegę do seksu znów.

Gość swojemu facetowi nie
przyznała byś się pewnie z iloma facetami sypiałaś bo porządny facet by uciekł a ruchacz zostanie i się pobawi bo ty niczego poza zabawą nie chcesz.

Gość fsssssssssss
bardzo proszę - polecam sie na przyszłość

I nie żaden fucking friend , chyba że chces o obrazić w innym jezyku.. Fuck friend albo Fuck buddy , a najładniejszą nazwa jestbyc z kimś . Friends with benefits. Szanujcie sie łaski bo płakać sie chce jak sie czyta niektóre wątki

Gość to moja wina, wiem
Napisała,że to był jedyny facet, z którym spała, czytajcie uważnie.

Gość dffdfdf
'fucking' friend :D jak chcesz byc taka swiatowa i miec fuck frienda i nazywac go zagranicznym zwrotem to sie chociaz go dobrze naucz wiesniarko 🖐️

Gość kadjghjfhjdhgfgf
ile masz lat?

Gość Mam podobną sytuacje z tym, że
mój ff mimo, że ma dziewczynę nadal chce się spotykać. Wiedziałam, że pozostanie mi wierny.

Gość volga_jasnowidzaaa
moze zle sie wyraziłam ale to był moj pierwszy i jedyny facet z jakim spałam

Gość fsssssssssss
Mam podobną sytuacje z tym, że mój ff mimo, że ma dziewczynę nadal chce się spotykać. Wiedziałam, że pozostanie mi wierny. xxxxxxxxxxxxxxxxx ale z tamtą woli się ożenić i mieć dzieci i tamtej będzie pieniądze zanosił

Gość moi.rodzice
fsssssssssss i wszystko w temacie, amen :) jak ktos sie nie szanuje i pozwala traktowac sie jak "zapchaj dziure" to pozniej niech nie placze....

Gość fsssssssssss
pełno tu takich co tyłkiem na siłę usiłują zatrzymać faceta - owszem, skorzysta ale i tak będzie szukał tej jedynej