Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjfnvakcjxbcxz

czy moze przesadziłam

Polecane posty

Gość kjfnvakcjxbcxz

czuje sie zle, jakbym była winna i ze troche przegiełam, kolega który próbował z emnie zrobic idiotke a do którego nie odzywam sie juz z 4 miesiace próbował kolejny raz wczoraj ze mna pogadac, a ja nagle na niego wjechałam do jego przyjaciółki ze niech sobie bajeczki opowiada komu innemu, albo ksiazke napisze, ze jest wybrakowanym i przechodzonym towarem itp,a nigdy wczesniej nic nie mówiłam zawsze byłam cicho na jego temat, i teraz sie czuje jakbym przegieła,ze moze troszke przesadziłam i powinnam dac mu ta szanse, tym bardziej ze ona na pewno powtórzyła mu to co powiedziałam,ehh, nie wiem, ale dla mnei on jest gówniarzem, nie chce bo nie mam o cyzm zn im rozmawiac, nienawidze jak ktos próbuje zrobic ze mnie idotke,ale teraz mam takie mysli,ze moze faktycznie przesadziałam,

Gość kjfnvakcjxbcxz
wyrzuty sumienia, cos w tym rodzaju, bo zazwyczaj sie tak nie zachowuje, dogdauje sie z kazdym, ale sama nie wiem, on ni był moim chłopakiem , nie bylismy razem, chciał ale od samego poczatku mówiłam ze nie, potem zrobił zemnie idiotke i dalej kłamał i próbował, i nawetnie miał odwagi sie spotkac i porozmawiac,

Gość kjfnvakcjxbcxz
mógłby mniektos poprzec, czy faktycznie mam racje zbey miec go gdzies, czy zle robie,

Gość kjfnvakcjxbcxz
serio nikt sie nie wypowie

Gość pxzjkxd
Wpis z litości

Gość kajjkaA
Byłaś cicha i spokojna, ale wreszcie wybuchłaś. Po prostu musiałas z siebie to wszystko wyrzucić. No i dobrze. Jak zupa się zbyt długo gotuje, to wreszcie kipi. Z człowiekiem tez tak jest. Kazdy ma się prawo wściec, zwłaszcza jak ma ku temu powody. Nie przejmuj się tym, powiedziałaś co chciałas i tyle. Nie musisz być dla wszytskich miła - a już na pewno nie dla tych, co są dla ciebie niemili.