Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabellllka

Dlaczego dyskusja z katolikami zawsze kończy sie w ten sam sposob?

Polecane posty

Gość do znawczyn blblii:
czy grzech jest byc swiniojadem i wodkopijca? z gory dizekuje za podpowiedz 👄

To Ty jak na razie nie przedstawiłaś żadnych argumentów. Jedynie, co to przyklejanie łatek i stereotypy. Już sam tytuł tematu mówi sam za siebie... Jak Ci ktoś zwraca uwagę, jak np wcześniej allium, to jaką postawą się wykazałaś? Jak jedynie, ze zwykłej przekory, chciałąm zagrać Ci na nosie. Aby przez chwilę poczuła się jak mogą poczuć się inni. Spójrz jaki masz stosunek do katolików? Twoja postawa mówi sama za siebie, ale Tobie, Boże broń uwagi zwrócić nie można.

Gość slkil
pomagam

Gość slkil
poagam razy dwa

Gość mirabellllka
".Nie dość ,ze sam popadł w grzech to dokłada do niego jeszcze gorszy o zwodzi innych wmawiając im ,ze to co robi jest relatywnie dobre bo przecież " Biblia nie potępia homoseksualizmu " Nie rozróżniasz grzechu (czynu dokonanego) od potepienia czlowieka ktory rzekomego grzechu popelnil. Czy czlowiek ktory wedkug ciebie zgrzeszyl, bo jest homoseksualista, zasluguje na potepienie? Czy tak jest napisane w twojej biblii? Czy grzech (czyn) zasluguje na potepienie czy czlowiek, ktory, wedlug waszego KK, zbladzil? Dalej : Wystarczy wejsc sobie na chociażby katolicka stronke, o dajmy na to Frondzie. I juz człowiekowi rece opadaja. Btw, czy ktos niedawno czytal co duren profesor Mikołejko bredzil? Linku pewnie nie da wkleic, ale mogę wkleic cytat.

Gość mirabellllka
Zasa - ale ja moj post kierowalam do *iftar. Nie wszystko kreci sie wokol ciebie. Jestes zbyt przewrazliwiona na swoim punkcie i wydaje ci sie, ze wszyscy tu do ciebie pisza :)

23:19 [zgłoś do usunięcia] mirabellllka Zasa - ale ja moj post kierowalam do *iftar. Nie do mnie? 😭 poczułam się pominięta ....:(

Gość mirabellllka
"Już sam tytuł tematu mówi sam za siebie.." I znowu... panna przewrazliwiona. W takim razie jak wedlug ciebie powinien brzmiec tytuł, aby nie urazic szanownej jaśnie pani?

Gość łóppee
Oni reaguja nerwowo na kazdy temat ze slowem ''katolik'' , ''wierzacy'' etc:D

:D jak mam ja z tobą rozmawiać, aby jaśnie pani nie urazić, skoro nie masz za wiele wiedzy, za to usteczka pełną banałów? hę?

Gość do znawczyn blblii:
znawczynie nie chca odpowiedziec na moje pytanie :( no odpowieeeeedzcie :)

Dobra, kończę te czułości z autorką, rano czas wstawać .... Teraz masz spokój i do woli możesz sobie ponarzekać Dobrej nocy

Gość do znawczyn blblii:
w tytule zmienilabym zawsze na czesto. wtedy nie mogliby sie doczepic slowka. a tak to udaja, ze nie wiedza o co chodzi ;)

Gość do znawczyn blblii:
a nawiasem mowiac, to znawczynie biblii wola sie naigrywac z autorki, niz maluczkiemu ospowiedziec na pytanie

Gość mirabellllka
Oj zasa, zasa. Bladzisz i czytasz miedzy wierszami. Tyle tu pytan dzis padlo z mojej strony i tylko Njun pofatygowala sie odpowiedziec. Teraz zadalam pytania : post o 23:17. Pozostawiony bez echa. Dziecko, ty skoncz sie buzowac i zacznij normalna dyskusje. Przejrzyj spokojnie posty i zacznij rozmawiac. Na razie tylko wisisz na mojej personie nic nie wnoszac do topiku.

Gość mirabellllka
" Oni reaguja nerwowo na kazdy temat ze slowem ''katolik'' , ''wierzacy'' etc" Wlasnie widze :)

Gość mirabellllka
Do znawczyn biblii: No znawczynie ci nie odpowiedzialy. Ja, jak juz wiesz, o katolicyzmie pojecia nie mam (wedlug if cos tam). Ale domyślam sie ze nie. Nie jest grzechem jedzenie swini i wodkopicie, bo jakze grzechem moglaby byc narodowa cecha?

Gość hart ducha
katole to najpodlejsze skurwysyny na świece, świnie nie ludzie, gorsi od psów sparszywiałych i zadżumionych szczurów. Wyjebałem wszystkich katoli z domu i jest mi z tym dobrze. Rodzinę również. Dzięki temu mam inteligentnych kolegów i przyjaciół. WON świry pierdolone z mojego podwórka. Zdechnijcie psy i dajcie ludzkości odetchnąć swieżym powietrzem a nie waszą zgnitą stęchlizną. Chorzy na wszystko co światłe i postępowe, za to otwarci na kolejne brednie ze śmierdzącej średniowiecznej kruchty i mądrości kolejnego szamana z watykanu. 99 procent katojebów nic nigdy nie czytało i już nie bedzie czytać, analfabeci, debile, idioci , kretyni, schizofrenicy. ZDYCHAJCIE JEBANY PSY.

Nie rozróżniasz grzechu (czynu dokonanego) od potepienia czlowieka ktory rzekomego grzechu popelnil. Czy czlowiek ktory wedkug ciebie zgrzeszyl, bo jest homoseksualista, zasluguje na potepienie? Czy tak jest napisane w twojej biblii? Czy grzech (czyn) zasluguje na potepienie czy czlowiek, ktory, wedlug waszego KK, zbladzil? Odpowiem ale tylko w kilku zdaniach. Twój przedmówca musi poczekać do jutra. Najpierw zadaj sobie pytanie czym jest grzech. Grzech pismo określa jako świadome nieposłuszeństwo wobec przykazań Bożych. Świadomy grzech, jako świadome działanie przeciw Bogu. Za to zostaje się potępionym, homoseksualista również, bo wie że grzeszy ale robi to dalej i to świadomie . Jedynie wiara i jej owoce (czyt. uczynki} może uchronić cię od potępienia. Reszta jutro , dobranoc

Gość mirabellllka
Dzieki zasa. To pokontynuujemy jutro, jak ktos bedzie mial czas. Dobrej nocy 🖐️ Hart ducha : wow, ostro. A moge zapytac co sie z rodzina twoja stalo? Tzn.nie utrzymujesz kontaktu z rodzicami?

Gość hart ducha
mama nie żyje , była wolną od religii wszelakich , to ona wpoiła mi myślenie bez strachów i fobii religijnych . I nie tylko religijnych. Brat nie żyje, siostra ateistka, ojciec religijny świr. Rodzina ojca analfabeci i psychkatole. Precz z nimi.

Gość do znawczyn bIblii
"Nie jest grzechem jedzenie swini i wodkopicie, bo jakze grzechem moglaby byc narodowa cecha" tez wlasnie. mirabelko, tak sadzilam. a pedalenie jakies takie nowoczesne i z zachodu, to grzech, no nie? fajnie, ze to wszystko jest takie proste :) hart ducha, rozumiem twoje przeslanie, ale przekaz zniza cie conajmniej do poziomu tych, ktorych krytykujesz. nie tedy droga.

Kamelia przyszła, a ja poszłam spać 😭

Gość njun niezalogg
a kto to Kamelia? westalka dyżurna tematów religijnych? nawet się nie wypowiedziała bez aplauzu na wejściu;)

Gość westalką tematów religijnych
jest pewne prawosławna buddyjka , która uważają przeważnie za ateistkę :classic_cool:

Gość njun niezalogg
ha ha ha no to sie obśmiałam jak ta pszczoła i lecę. Obiema nogi...

Gość yghjjjkkk
ifka* dlaczego przeszlas na islam?

Gość westalką tematów religijnych
teraz niech się przyzna druga westalka ( pomocnicza ) :classic_cool: