Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sionooka

mam podejrzenia w stosunku do męża prosze o porade

Polecane posty

Gość sionooka
malo ma obowiazków przy dzieciach w wekend kladzenie spac starszego malucha no i zabawy ale to nie obowiazek przeciez a caly tydzien wszystko ja no jak ten tydzien od niepamietam kiedy chodzi na 10 rano to odwozi malucha do przedszkola bo tak to caly czas na 6 chodzil

Gość sionooka
niby twierdzi ze mu to pasuje ze teraz tyle pracuje bo musi

Gość sionooka
z tymi wyjsciami to przewaznie wojna jest...bo zdarzało sie ze ja czekalam a on nawet nie raczyl mi powiedziec ze idzie na przyslowiowe piwo z kolega albo nie odbieral tel

Gość czego sie uczepilasostatniego
U nas od poczatku maz mial i obowiazki i opiekowal sie dzieckiem po pracy razem ze mna (bylam na wychow.). w nocy wstawal, bral dziecko, ja robilam mleko, przewijal czasem, ubieral po kapaniu-mimo, iz chodzil do pracy, niby na 8 godzin, ale na akord. Nie robil nic tylko wtedy, gdy mial nocki-to spal do woli i wszystko-obiad, kolacje, kanapki do pracy-wtedy podawalam mu pod nos, zabieralam dziecko na dlugie spacery, by mial cisze.

Gość sionooka
no tak sie wlasnie porobilo jak zacza tyle pracowac..zwalałam to na garb stresu i przemeczenia ze czasmi bywalo kiepsko ale myslalam ze raz na wozie raz pod wozem ..a teraz boje sie ze cholera ten woz mnie rozjedzie

To nieciekawie. Wielu facetow wymowki robi, zaslania sie praca, a tak naprawde wola prace od przebywania w domu z rodzina, uzerania sie z dziecmi czy sluchania zony. Nie wiem, u nas od poczatku mielismy uklad partnerski, nawet przed slubem, gdy mieszkalismy razem. Maz sprzata po sobie, pomaga np. w sobote, gdy robimy generalne sprzatanie, zostawia porzadek po sobie w lazience.

Gość sionooka
przy pierwszym dziecku jak mniej pracowal to nie powiem ze nie pomagal, potem poprostu tak jak mowisz nastal sama nie wiem kiedy podzial ról taki a nie inny a ja nie buntujac sie dalam przyzwolenie, ale szkoda mi go bylo ze tak cieko pracuje

Macie tak zla sytuacje mater. by on musial tyle pracowac? Czy to jego widzimisie i odskocznia?

Nie, ja rozumiem, gdyby moj maz wychodzil rano 0 5 a wracal wieczorem, to tez juz bym go nie gonila. Ale weekend to co innego. Pytanie tylko, dlaczego on tyle pracuje?

dobra, ja ide spac, zmeczon jestem, a musze szybko rano wstac. spokojnej nocy zycze :)

Gość sionooka
raczej sytuacja..przedszkole pryw kredyt na mieszkanie i potrzeby 2 maluchow swoie robi..ale czasami tez mi sie wydaje to troche wymowka kiedys mu o tym powiedzalam to sie zirytowal bo powiedzialam ze gdyby skonczyl godz wczesniej zeby go dzieci wieczorem zobaczyly przed spaniem to bulwers byl

Gość sionooka
dzieki dla ciebie tez napisze jutro czy cos znalazlam w nocy a zreszta niedlugo moj tesz wroci..

Gość g cnfgnfgn
autorko i co , znalazlas cos???

Gość gość
jak moge spytac to skad jestes? hm moze to drastyczne posuniecie ale ostatnio mopja znajoma byla w takiej samej sytuacji i wynajela detektywa.. rezultaty byly niesamoite.. dokladnie wiedziala gdzie byl, z kim byl i o ktorej godzinie byl.. Ale rezultaty zaleza tez od detektywa :)

Gość Kasia36waw
polecam biuro detektywistyczne Investiga, jedno z najtańszych w wawie, a wykonali dla mnie niesamowitą prace. http://investiga.pl/uslugi/

Gość gość
a ja mysle, ze sinooka sie niezle nakręciła.naprawdę bo jakas kolezanka napisała do niego to ty od razu myslisz o bilingach, szpiegowaniu?jezu...moj mąz rozmawia z kolezankami na fb, czy smsami ale nie wpadam w paranoje.Nie masz podstaw a oskarzasz, dziwna z ciebie kobieta.Dla mnie dowodem byłoby juz to, gdyby mąż dał mi dostęp do bilingow- w takiej sytuacji nawet bym ich nie sprawdziła. Ja tez pisze z kolegami z pracy-ale to sa po prostu plotki, ploteczki i tyle.Kobiety- nie nakręcajcie sie tak

Gość maliwnka2
tez tak mysle, nie wmawiaj sobie ze maz cie zdradza, tylko dlatego ze prawdopodopnie z kims pisze, lub ze pisze z jakas kolezanka.Czasami sa to napradwe tylko zwykle smsy.wyluzuj

Gość gość
Mam podobny problem , Zadzwoniłam na infolinie sklepu detektywistycznego nr 889 255 020 i się wszystkiego dowiedziałam ponadto znalazłam za 300 fajny czytnik wykasowanych smsów i mmsów .nie potrzebny żaden pin tylko podłączenie do komputera .Wystarczy wsadzić kartę sim do czytnika. Kobity są też fajne i bezproblemowe podsłuchy pluskwy cena do 200 zł.

Gość MagdalenaUczyk
Skorzystaj z i-mobi pl!Korzystałam i na prawdę działa.Możesz sprawdzić historię połączeń i smsów!

Gość ola2ola
Możesz bardzo łatwo odzyskać skasowane wiadomości dzięki stronie https://www.i-mobi.pl/ Powodzenia! :)