Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet8887777

Dlaczego w dzisiejszych czasach kobiety odsłaniają grube, niezgrabne nogi?

Polecane posty

Gość Facet8887777

Widzę mnóstwo kobiet, które mają otłuszczone, baleroniaste nogi z cellulitem i noszą do nich bardzo krótkie spodenki i bardzo krótkie spódniczki, tylko po co? Tak samo wciskają się w obcisłe bluzki i widać u nich wylewający się brzuch i odcięte boczki, przecież to wygląda strasznie, rzygać się chce! Dlaczego te kobiety nie mogą nosić latem spódnic i spodni do kolan i luźniejszych bluzek, które nie opinają im tłuszczu?

Gość LODZIARAMM
JA JESTEM SZCZUPLUTKA I MAM DŁUGIE ZGRABNE NOGI, NIE CHWALĄC SIĘ, ALE BARDZO RZADKO NOSZĘ SPÓDNICZKI JAKIEKOLWIEK CZY KRÓTKIE SPODENKI, GŁOWNIE NOSZĘ LEGGINSY

Gość jolka prawdziwa
Baby wciskają się w za ciasne ubrania bo to jest tak: zima, zima, zima i nagle prawie lato. No to baba myk do szafy po letnie fatałaszki. A tu zonk - fatałaszki się w szafie zbiegły i baba się nie mieści w nie. No, ale za oknem gorąco i baba myśli - może nikt się nie zorientuje, ze ciuchy są ciut przymałe. I paraduje w tym po ulicy. A potem czyta kafe i dowiaduje się, ze budzi obrzydzenie na ulicy. Fuj, to o mnie:))

Każdy nosi to, w czym się czuje dobrze a nie po to by imponować innym. Ale cóż, facet to facet . Sama jestem szczuplutka, ale toleruję wybór innych co do ubioru - dziewczyna ma kisić się w spodniach do kolana w lato tylko dla tego że jakiś facet ma obrzydzenie ?? zabawne :)

Gość ixioo ooo
bez przesady, spodnie do kolana nadal są przewiewne, a kobieta o grubszych nogach wygląda w nich dużo lepiej :o

Gość hibiusaa
mozna ukryc swe sadlo-al e nie rozumiem czemu baby z tlustym brzuchem nosza bikini? fuuj -powinny nosic stroje jednoczesciowe

Gość Jarek551
Tłuste lochy, noście przewiewne sukienki które będą zakrywały wasze sadło!

Gość cgfvfbtrgvhrtfvhbf
ja nóg nie odsłaniam, ale jak mi się przytyje to się czasem (rzadko) pojawiają boczki i wtedy nie kupuję nowych bluzek tylko dietuję aż te boczki zejdą (kwestia 2 tygodni)

Gość kobiety swoja droga
amnie teraz draznia faceci w sandalach i skarpetkach, w spodenkach z krzywymi nogami, odstający brzuch od piwska. A później trollle rozbierają się na plaży i idzie najpierw jego brzuch i obwisle cycki i uważa się taki za króla plaży :/ zarosnięta klata i pot kapiący z nich :/ obraz polskiego faceta XXI wieku, nie dziwie się że kobiety nie mają ochoty na sex :/

Gość keczup z ogorkiem
Dla takich pan jest rozwiazanie: sukienka maxi, baaardzo przewiewna i ukryje tluste nogi. Wcieskanie grubych nog w leginsy, krotkie spodniczki jest po prostu straszne. A maxi sukienka jest zwiewna i super kobieca :)

Gość hibiusaa
kretynki nie rozumieja z e mini szorty legginsy obcisle spodnie, sindbady sa tylko dla bab ze zgrabnymi nogami a brzuch mozna odslonic jak jest plaski

Gość hanitt
A ja niedługo wyjde w bikini na plażę - szykujcie worki na wymiociny. A ci, co tak od grubych loch wyzywaja innych ludzi zastanowili się, czy innym ludziom ta koszmarna wulgarnośc nie przeszkadza? Koszmarne słownictwo wylewające się z obrzydliwych paszcz. Fuj. Chyba puszczę pawia - niech pobiega po trawce.

Gość kasjopejka123
A ja mimo, że jestem szczupła patrzeć nie mogę na te grube baby w krótkich spódniczkach.. Ohydnie to wygląda - a dlaczego..proste...teraz jest moda na "akceptuj sie taką jaka jesteś"

Gość hibiusaa
faceci tez debile-nie rozumiem jak facet bez plaskiego brzucha moz e łazic na plaz e, basen i opalac sie w ogrodzie na balkonie -dno

Gość kasjopejka123
A juz najgorsi są tacy - co to w miejscu publicznyum ściąga koszulkę..siada na ławce i ten brzucho z cyckami wystawia:)maskara...

Gość hibiusaa
od picia piwa rosna cycki-a wiadomo ze malo ktory facet ma kase kilkanascie tysiow na usuniecie tego -tej ginekomastii i ma cycki czesto wieksz e niz baba

Gość jan koss
...bo są sexi.

Gość kndlcndslVM[ODSK
a faceci w Polsce to wygladaja jak z katalogu rozumiem? wiekszosc to zaniedbane pasztety z piwnym brzuchem, a wymagania co do kobiet to takie, ze sie w pale miesci. ja proponuje najpierw samemu spojrzec na siebie, a potem oceniac innych. polscy faceci sa niestety straszni. beznadziejnie ubrani, wszyscy ostrzyzeni wedlug jednego wzorca, geby zapyziale, zapryszczone, ciala co nigdy sportu nie zaznaly. a kazdemu sie wydaje, ze jest niewiadomo jakim paniskiem. fuj. wniosek koncowy: baby sa u nas otluszczone bo dla kogo maja sie starac? dla tych pasztetow meskich? a tak to panuje rownowaga - brzydkie baby i brzydcy faceci.

Gość Facet8887777
Jak ja kiedyś przytyłem, to chodziłem w luźnej koszulce po plaży! Nie pokazywałem tłustego brzuszyska, fu!

Gość Facet8887777
Tylko różnica jest taka, że faceci nie pokazują tłustych brzuchów na ulicy, tylko najwyżej na plaży! A kobiety wywalają tłuszcz na ulicy!

Gość zdziska gembarovskya
u facetow tez wiele rzeczy wyglada odpychajaco. cycki, ktore nawet przez ubranie sie odznaczaja, wieksze niz u kobiet. tluste brzuchy. albo chude wklesle klaty. chude krzywe nogi w spodenkach, a jak do tego dojda jeszcze skrpety naciagniete az do polowy lydki to juz klapa totalna. totalny brak tylka albo gruba dupa. zaniedbane rece z brudnymi pazurami. flakowate ramiona. no i odor browara i fajek. do tego elokwencja w wyslawianiu sie. jacy panowie, takie dla nich panie.

Gość zdziska gembarovskya
no facet masz racje, moze o tego tluszczu na ulicy nie wywalaja ale sa tak ubrani, ze i tak sie nie da na nich patrzec. a jak slonce zaswieci to zaraz same spocone czerwone geby.

Gość prawictwo pospolite123
Mi to nie przeszkadza , bo nie jestem gejem .. Lubie odsloniete nogi nawet jesli nie sa idealne Wezmy taka Ewa farna - przytylo sie jej ostatnio , ale i tak wolałbym ja bez spodni niz w dzinsach.

Gość prawictwo pospolite123
Ale ogolnie zgadzam sie z tym ze otyle kobiety powinny raczej chodzic w legginsach niz odsłaniac nogi

Gość 111gość
Ja nie lubię jak facet zakłada koszulkę taką wyciętą na ramionach, nie ma mięśni, blade ciało...ale głowa do góry i szpan, jaki to z niego macho.

Gość gość0510
ja najchudsza nie jestem, ale nie mam nadwagi! Brzuszek mam, ale gów** mnie interesuje to co ktoś sobie o mnie myśli Chodzę w krótkich spodenkach, bo są wygodniejsze!!!! Nie będę się kisić w rybaczkach!!! Co do bikini to nie mam kostiumu jednoczęściowego, bo chcę żeby opalił mi się brzuch i tył!

Gość MaliNNNa
Ludzie wy jesteście jacyś chorzy totalnie ja nie czaje takich idiotów...każdy jest jaki jest, a ci co wypisują że grube lochy it. sami pewnie mają mordy jak wystrzał i mega kompleksy. A pan/i pisząca że jest moda na "lub się taką jaką jesteś" to 1000% debilizmu nie rozumiem normalnie świata. Lepiej być kościotrupem no tak bo wszędzie to ukazują media i te osoby idą za nimi jak tępe powielacze, puste blondyny bez zdolności kreowania własnej drogi...myślicie że szczupła we wszystkim wygląda dobrze? oki a gdzie ona ma "KRĄGŁOŚCI" ?? Cycki- brak.... a tyłek jakby żelaskiem przejechali albo za dzieciaka lopatą stary p***********ł... POLSKA LUDZKOŚĆ to żenada i szkoda mi za was...i cierpię gdyż niestety i ja jestem polkś...pattology :/

Gość Pomarańczowaskórka;)
A ja mam centralnie w d.pie co myślą inni :)chodzę sobie w mini mam cellulit,grube nogi,mm brzuch się zmniejszył heheh>i wiecie co...zastanawiam się skoro byłabym taka tragiczna to co we mnie jest takiego ,ze od 1.5 roku łazi za mną facet,śledzi wydzwania,bo twierdzi ze szaleję za mną.Dodam że jest wysoki przystojny,dlatego nie kumam czego chce hehehhehe

aaa i jeszcze jedno: kobiety są grube,chude,z krótkimi nogami,małymi cyckami ale to mimo wszystko kobiety :] tylko w tym zacofanym kraju jest brak tolerancji do innych mniej ładniejszych,słabszych itd,powiem wam ze nie przeszkadza mi nawet kto w czym chodzi tylko przeszkadza jak SIĘ NIE MYJĘ,ŚMIERDZI A TO WIĘKSZOŚĆ CHŁOPÓW TAK CAPI....ŚMIERDZĄ MŁODZI, STARZY...JAK PRZYCHODZĄ DO NAS DO PRACY SZCZEGÓLNIE LATEM TO SMRÓD JAKBY SIĘ PRZEZ TYDZIEŃ NIE MYŁ!!!!!!!! Czepiajcie się kużwa kobietek co sobie w mini chodzą hehehhehe a moze tak PANOWIE SZCZOTA RYŻOWA I MYDŁO Z JELENIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaa i jeszcze jedno: kobiety są grube,chude,z krótkimi nogami,małymi cyckami ale to mimo wszystko kobiety :] tylko w tym zacofanym kraju jest brak tolerancji do innych mniej ładniejszych,słabszych itd,powiem wam ze nie przeszkadza mi nawet kto w czym chodzi tylko przeszkadza jak SIĘ NIE MYJĘ,ŚMIERDZI A TO WIĘKSZOŚĆ CHŁOPÓW TAK CAPI....ŚMIERDZĄ MŁODZI, STARZY...JAK PRZYCHODZĄ DO NAS DO PRACY SZCZEGÓLNIE LATEM TO SMRÓD JAKBY SIĘ PRZEZ TYDZIEŃ NIE MYŁ!!!!!!!! Czepiajcie się kużwa kobietek co sobie w mini chodzą hehehhehe a moze tak PANOWIE SZCZOTA RYŻOWA I MYDŁO Z JELENIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!