Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjgjkjh

chlopak nie chce dac na wesele . . .

Polecane posty

Gość gjgjkjh

Czy słusznie? na poczatku lipca mam wesele i chce dac 300 zł w koperte (na wiecej mnie nie stac) chcialam od chlopaka zeby mnie wspomogł i dal mi polowe ( 150 zł ) jestem juz z nim dwa lata, gdybym byla dwa miesiace to wiadomo ze bym go nie prosila. Co o tym sadzicie ??????

Gość lkhnl
a co to bankomat?

Gość gjgjkjh
no nie bankomat, ale jak juz nas traktuja jak powazna pare ... On powiedział ze nie da bo to moja rodzina a sie zastanawiam czy jak beziemy malzenstwem i bedziemy szli na wesele mojej rodziny to tez nie da bo powie ze to moja rodzina

Gość tablet to zaden luksus
narzeczony, mąż to zupełnie inna liga niż chłopak chyba że razem mieszkacie i macie wspólną kase to ok wtedy dajecie razem

Gość Eeerrr
Straszny burak z tego Twojego "faceta" i daje Ci bardzo wyrazne sygnaly jak Twoje zycie z nim bedzie wygladac... zero taktu, klasy, nawet zwyklej ludzkiej zyczliwosci, no a milosci w ogole nie da sie wyczuc slyszac takie teksty!

Gość aaaasasasasa
moim zdaniem nie powinien dawać, nie jest Twoim mężem nawet całej Twojej rodziny nie zna. Dlaczego ma dawać pieniądze dla kogoś obcego? Jak szłam na ślub przyjaciółki, to nie wymagałam, żeby chłopak się dokładał.

Gość ixioo ooo
Kup prezent za 150 zł, który wygląda na 300 zł (jakaś promocja na Allegro) i tyle.

Gość kasjopejka123
Jesli wesele jest u kogoś z Towjej rodziny - powinnaś zapłącić Ty jesli u chłopaka - on Ja tak praktykowałam...i nie było szumu

Gość gjgjkjh
no razem nie mieszkamy ... ale jak bylam na weselu mojej siostry i chlopaka nie mialam do siostra powiedziala ze mode wziac sobie kolege do towarzystwa i on sam z wlasnej nieprzymuszonej woli dal stowe gdzie mu nie kazalam bo przeciez nie wypada

Gość gjgjkjh
moze calej nie ale to jest slub mojego brata a cale moje rodzenstwo zna gdzie spedzamy razem ja i moj chlopak swieta urodziny i rozne takie imprezy

Gość xsantrypa
a ja stawiam na to ze on nie planuje z toba ani z twoja rodzinka byc - dlatego szkoda mu kasy wyzucac !

Gość gjgjkjh
nie no chce byc ze mna i jestem tego pewna na 100 % ale nie wiem dlaczego tak postepuje

Gość krzysiek brunett
Boszzzz, jakie tu buraki siedzą!!! Jak to DLACZEGO miałby dawać? Bo będzie w końcu na weselu żarł i pił, prawda? To chyba nikt normalny nie chciałby się bawić na krzywy ryj, skoro nie mają jeszcze wspólnych finansów? A autorki, Ty się dobrze zastanów z kim jesteś i co on soba reprezentuje, bo to poważny sygnał jak to będzie u Was w przyszłości wyglądało! Jak dla mnie to kawał chama, zero klasy, zero wstydu :(

Gość fsssssssssss
ale żreć i chlać będzie na tym weselu?

Gość a nie wpadłas na to
że nie ma kasy?

Gość gjgjkjh
on chodzi ze mna do mojej rodziny chodzi tu o siostre brata gdzie kazdy juz mieszka osobno na rozne swieta urodziny grille siedzi je pije z czego ja sie ciesze ze moi bliscy go polubili. ja do niego nie chodze bo jego rodzice czy rodzenstwo sa sztywni i nic takiego nie organizuja ( oproc swiat)

Gość edfrg
up

Gość edfrg
Odsłaniasz kolejne kulisy, że przyzwyczaiłaś go do tego, że Cię wykorzystuje. A chodząc na te grille i domowe imprezki bierze przynajmniej coś ze sobą? Np. po piwie dla każdego itp???? Dajesz się naciągać przez bezczelnego typa

Skoro Twoj facet idzie na wesele i będzie jęść i się dobrze bawić i CHCE isc to powinien razem z Tobą się złozyc na prezent lub na koperte. Jak nie chce to niech nie idzie proste.

Gość lolekkk
to go nie bierz jak Ci nie pasuje. Nie macie wspólnej kasy, więc może odczep się od jego pieniędzy

Gość gjgjkjh
no jak to na weselu pewnie ze bedzie jadl i pil kase ma bo pracuje mieszka z rodzicami do rachunkow sie nie doklada wiec ma na swoje wydatki, ja pracuje mam marne 1300 plus oplaty domowe na pol z mama

Gość hgds
To idz z kimś innym, kto będzie skłonny zapłacić za twoje towarzystwo. Boże przez gardło by mi nie przeszło żebrać od chłopaka na cokolwiek. I tak się poświęca dla ciebie, że idzie na tą smutną imprezę.

Gość gjgjkjh
hgds ----> nie rozumiem twojej wypowiedzi ale nie wazne Ja od chlopaka duzo nie wymagam. Nie kupuje mi ciuchow, butow, kosmetyków bo ja tego od niego nie chce, patrzac na dziewczyny jego kolegów to moj chlpak ma szczescie bo tamte co chwile na cos ciagna swoich chlopaków

Gość lolekkk
a Ty jak się teraz zachowujesz? Właśnie tak samo - chcesz ciągnąć kasę od swojego chłopaka. On jest tylko "osobą towarzyszącą"

Gość klkjhgy
Sam z siebie powinien się dołożyć. zastanów się z kim jesteś... jeśli to powazny związek to nie powinno być podziału moja, twoja rodzina... są to sygnały których nie powinnaś lekceważyć potem będzie wspólna kasa, zabroni ci kupić prezent dla mamy na imieniny?

Gość gjgjkjh
no rzeczywiscie 150 zł przez dwa lata wydane na mnie to kolosalna suma nie do przyjecia

Gość mjkolkil
f

Gość utuio
rozumiem, że nigdy nie zapłacił za ciebie w kinie, knajpie, nigdy nie postawił piwa itd?

Gość gjgjkjh
nie wiem juz co o tym myslec ... :/