Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naszeiwaszetowarzystwo

Czy macie wśród znajomych osoby zarabiające śr krajową i więcej?

Polecane posty

Gość no no ...
jagoda369 -przecież ty tez pobierasz zasiłek rodzinny na dzieci wiec co sie śmiejesz z innych ?

Gość ja znam takie osoby
Toksyczna - rozumiem, ale dla mnie nie jest :) Zreszta nie bede tu wchodzic w szczegoly :)

ja sie z nikogo nie smieje :P pisze tylko, ze sobie ludzie dzieci natrezpali i teraz w mopsie siedza. A zasielk biore i owszem , cos mi sie od tego panstwa nalezy :)

Gość mama dziewczynki
Większość moich znajomych ma 1500 -2000 zł na reke . W sumie na obecna chwile chyba moja mama zarabia najwięcej z naszej rodziny bo ma ok 5000 zł na rękę to tego premie i inne jakieś tam dodatki. Ale jeszcze kilka lata temu ojciec zarabiał średnio 8000 na miesiąc.

Gość tak z ciekwosci ???
jagoda369 - czyli Twój mąz ma na umowie najniższa krajowa? skoro dostajesz zasiłek na dzieci .

Gość jullliaaaannnnnaaa
no własnie cała jagoda pisze że mąż zarabia 4 tys ... ciekawe ile z tego legalnie.. skoro chodzi do Mopsu po zasiłki nie wstyd Ci? piszesz że coś ci się od państwa należy... a co ty dajesz państwu??? twój chłop robi na czarno czyli płaci minimalne podatki ty siedzisz na bezrobociu... jaka obłuda totalna... jej się należy.. chyba za głupotę!

Gość kjui-09-
" ludzie dzieci natrezpali i teraz w mopsie siedza. A zasielk biore i owszem , cos mi sie od tego panstwa nalezy" zasiłek rodzinny który pobierasz też jest z MOPS-u buraku

Gość trelemorele_____
Mój mąż w tej chwili zarabia około 10 tys. miesiecznie ( raczkująca firma), dla mnie to jest bardzo dużo.Ja w tej chwili studiuję i dorabiam sobie 600 zł miesięcznie (technik weterynarii). Moja mama zarabia 1.500 zł miesięcznie (sprzedawca w sklepie), mój brat około 2000 zł ( praca na budowie, a moja siostra 1100 zł miesięcznie. Mój chrzestny około 6 tysiecy i jego żona drugie 6 (są po kierunkach ścisłych). Stąd się bierze ta średnia krajowa, ile zarabia taki polityk 30-60 tys. miesięcznie? Średnia nie mówi nic konkretnego, ani nie kłamie, ani nie mówi prawdy. A takie porównywanie jest bez sensu, bo jeden obraca się wśród kręgu ludzi dobrze zarabiających, a inny nie.

Gość ,,,,,,mm
...............

Gość domol z
Mam takich znajomych, sama taka jestem, moj maz tez. Wiekszosc z tych osob jest po studiach, wszyscy wykonuja prace umyslowa, zatrudnieni na etacie, legalne dochody.

Nie siedze na bezrobociu tylko ciezko pracuje w domu przy dzieciach. Jaka obluda? Nalezy mi sie ? Nalzey wiec w czym problem? :) Oplacam sobie skladke emerytalna wiec cos od siebie panstwu daje;) A, ze maz na mnie pracuje? :) Moim zdaniem to jego obowiazek i zaszczyt jesli moze mnie utrzymywac i spelniac moje zachcianki:) A poza tym juz pisalam , ze jestem tego warta.

Gość wow wow wow wow
jagoda369 TY pobierasz zasiłek a opieki? hehhe

Gość ;;;;;;;;;;;;;;;;
,;

Gość do jagody369 ...
tobie sie chyba należy od państwa kuracja dla psychicznie chorych a nie zasiłęk dla biednych

Gość fioonkkaa
no to w tym dziwne że ten zasiłek się nalezy tym którzy mają minimum socjalne czyli 500 zł na os. a ty wszedzie piszesz że taka bogata jesteś :) mąż 4 tys zarobił w tym miesiącu. zastanawiam sie czy ty naprawde jesteś taka głupia czy tylko taką udajesz na forum... ile bedziesz siedziec w tym domu ??? do 18-ki najmłodszego dziecka chyba.

fioonkkaa, ja jestem bogata ? No blagam Cie! 4tys zl to dla cCiebie takie kokosy? :D To gratuluje ! Bo mnie to nie wystarca. Zaznaczam tez , ze maz w ziemie nie pracuje czyli nie mamy wtedy dochodu a popatrzcie jaka zima w tym roku byla dluga , dzieki Bogu maz znalazl robote przy wykonczeniach wiec nie biedowalismy tak strszanie ale szalu nie bylo. 1 Do Twojej wiadomosci - nie zamierzam w ogole pracowac. Uwazam, ze praca jest dla frajerow . no chyba , ze jakas dobrze platna ;)

Gość no i dobrze
"Do Twojej wiadomosci - nie zamierzam w ogole pracowac. Uwazam, ze praca jest dla frajerow . no chyba , ze jakas dobrze platna " czyli według ciebie twój mąż to frajer :(

Gość Stellanna
moi rówieśnicy czyli osoby w wieku 28-32: dyrektor handlowy 6000 netto architekt 4000 netto właściciel pizzerii 4500 netto właściciel warsztatu samochodowego 5500 netto nauczycielka języka angielskiego 1800 netto + 800 korepetycje inspektor pracy 3800 netto technolog żywienia 4000 netto

Gość 4 tys na 4 osoiby to jest malo
4 tys zl na 4 osoby to jest ...:o :o Jagoda zawsez pisalas o majetnosic, jak wam sie super powodzi, jaka wielce bogata z ciebie ,a wyszlo na jaw ze macie 4 tys zl na 4 osoby do wyzycia Ja pierdoole, toz to mniej niz przecietnie :o

Gość sushinaobiad
Większość mego otoczenia zarabia przynajmniej srednią krajową. Większość z nich zarabia kilkukrotność średniej krajowej, różna rozpiętość: od 2 do nawet 20 krotności.

Gość Montażysta
A skąd Wy macie takie dokładne dane o czyichś zarobkach? Nachodzicie ludzi w pracy i wypytujecie o takie rzeczy? To dosyc niegrzeczne

Gość sushinaobiad
.

Gość sushinaobiad
Nie pytam - znam zarobki np. w swej "branży".

Gość łooo to wyszla prawda na jaw
na 4 osobowa rodzine 4 tys zł, to faktycznie zaden szał, ani żaden majestac, aby tak sie z tym odnosic, robiąc z siebie bogaczke

Gość fioonkkaa
oczywiście że 4 tys to jest mało na 4 os rodzinę ale za dużo aby dostać zasiłek rodzinny od mops-u. czyli twoj facet robi na czarno.

Gość sushinaobiad
.

Gość Ibihu. J j
Jagoda jest biedna. Ale dupy do pracy nie ruszy. Szmacisko żal mi twojego męża. Jak on nosi sie czuć jako jedyny zywiciel rodziny. Moj zarabia 8tys dentysta. A ja jestem sekretarka w banku. Zarabiam 1800.

Gość 4 tys na 4 osoby hahahah
hahhahahaha.Luksus nie ma co :D