Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k/i/n/g/a

problem z tabletem/wi-fi/i zabezpieczeniami.

Polecane posty

Gość k/i/n/g/a

witam, posiadam tablet alcatel one touch , od jakiegos czasu nie działa mi wi-fi i wyskakuje taki komunikat "zabezpieczona za pomoca protokołu WPA/WPA2(sieć chroniona jest dostepna)" czy ktos orientuje sie jak wyłaczyc te zabezpieczenia? Osobiscie mysle ze to noe wina routera bo na kazdym jest to samo zabezpieczenie :/ Z gory dzieki za pomoc :)

Gość ankaaaa1111111
Hm, w ustawieniach poszperaj, nie wiem jak jest w tamtych tabletach ale u mnie na samsungu tab2 jest wszystko wypisanych w ustawieniach wifi

Gość hifiwifi
Dziecko drogie, tych zabezpieczeń się nie wyłącza :-) Żeby się połączyć z siecią musisz wklepać hasło i tyle.

Gość k/i/n/g/a
hifiwifi nie da sie nawet jak wpisze hasło to mam probem z "uwierzetyelnianiem"

Gość hifiwifi
Skoro jest problem z uwierzytelnieniem, to znak, że złe hasło wpisujesz... i nie mów mi, że jest dobre, bo nie jest :P Ostatecznie pozostanie ci reset routera do ustawień fabrycznych.

Gość zxxzczxczx
Nie resetuj routera tylko zaloguj się i utwórz nowy klucz. 🖐️

Gość Rottti
Jeśli tyle problemów na raz to jest sens samemu kombinować? Mi by było szkoda czasu. Jak z moim tabletem dzieje się coś poważnego to oddaję do serwisu Redicreo. Oni szybko znajdują rozwiązanie, naprawiają, nie biorą dużo za to. Po co się tak męczyc?

Gość gość
Oddaj go do serwisu, sprawnie się nim zajmą. Ja oddawałam tak do www.naprawakonsol.pl i teraz działa na tip-top! Polecam :)

Gość gość
Ostatnio korzystaliśmy z serwisu www.naprawakonsol.pl bo małemu coś się spsuło w konsoli i nie mógł grać, moment naprawili, więc również polecam. :)