Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Christelle

mężczyzna, który boi się związać..

Polecane posty

Gość Christelle

Proszę poradźcie co mam zrobić żeby przekonać mężczyzne, którego poznałam pare miesięcy temu do tego że moze sie jeszcze zakochać, może zaufać. . Miał narzeczoną która go zdradzała, strasznie to przezył, teraz boi się z kimkolwiek wiązać. nie chce znowu dostać po dupie..;/ Ja zakochałąm się w nim ale nie wiem jak go mam przekonać zebysmy sprobowali razem rozwiązać ten problem... on twierdzi ze sam radzi sobie z problemami. ze jesli sam nie upora się z tą "blokadaprzed nowymi zwiazkami" to nikt mu w tym niepomoze.. pomozcie co mam robić ja go tak bardzo kocham... :(

Gość poszukiwaczka fenomenów
albo ci ściemnia bo nie jesteś w jego typie, albo wykaż sie cierpliwością i nie leź mu na chama do łózka skoro mówi że nie jest gotowy na związek

Gość jejku jej
jak spotka kobitę która go zauroczy to na pewno blokady mu miną ;) najwidoczniej ty nią nie jesteś...tak to widzę

Gość bodybilding
zgadzam sie z opiniami powyzej. to zwykla sciema. nie chce cie za bardzo urazic i wciska ci ten kit.zapomnij o nim!

Gość christelle
czy jestem w jego typie? raczej jestem gdyz nie raz powtarzal mi ze chcialby miec taka kobiete. i nawet po naszym "rozstaniu" mowil mi to jeszcze niejednokrotnie. on sie boi ze znowu dostanie po dupie... umowilam sie z nim w tym tygodniu na rozmowe... moze po niej bede juz wiedziec na 100% czy odpuscic czy warto poczekac...

Gość fsssssssssss
tak, tłumacz misia dalej - a jak sie spotkacie na tę rozmowę to nie zapomnij pocieszyć go pod kołderką, może trauma mu minie na parę godzinek

Gość Możliwe że się boi
Christelle ja po swojej ex mam problemy w łóżku z obecną tak mi psychikę zniszczyła, nie potrafię się rozluźnić przy kobiecie, nie potrafię się nawet do zera rozebrać i nie chodzi o rozmiar bo mam nawet więcej niż standard tylko o stres bo byłem w ciężkim toksycznym związku gdzie kobieta chciała na siłę zrobić ze mną dziecko, bez mojej zgody... możliwe że jest zablokowany nie napieraj daj mu czas, mnie moja obecna bardzo pociąga i podnieca, po wspólnej pierwszej nocy się na mnie wkurzyła dopiero jak jej wyjaśniłem wszystko to zrozumiała :) dlaczego nie doszło do sexu.

Gość christelle
w łóżku napewno nie wylądujemy.. mielismy nie jednokrotna okazje to zrobic.. ale on od poczatku chcial byc wobec mnie fer i nie ciagnal mnie do lozka.. zawsze przerywal pierwszy..

Gość christelle
do zawsze szczery nie wiem co Cie tak smieszy.. rozumiem go bo ja mialam to samo po rozstaniu po 4 letnim zwiazku.. od dwoch lat jestem singlem i tez mialam blokade;/ dopoki nie poznalam jego...

Gość fsssssssssss
nie dość, ze się nie chce wiązać to na dodatek impotent - poszukaj normalnego faceta

Gość christelle
fssssss moze jest poprostu normalnym pozadnym mezczyzna dla ktorego sex znaczy cos wiecej...

skoro wszystko wiesz najlepiej to po chuj zakladasz ten temat btw, bac to sie mozna pajakow lub smierci, w zwiazek najwyzej sie nie chce wchodzic, z roznych powodow

Gość bodybilding
christelle no prosze cie.... usprawiedliwiasz go,sama dopisujesz historie ktore tworza sie w twojej glowie. powiedzial: chcialbym miec taka kobiete jak ty.... powinien chyba powiedziec chce ciebie...nie sadzisz?

Gość ftjuyr
christelle ile masz lat, bo zakrawa straszna naiwnoscia

Gość christelle
23.. on 28.