Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubuŚ20

zdradziłem dziewczynę

Polecane posty

Gość kubuŚ20

Mam dziewczyne (19l), obydwoje mieszkamy w małym miasteczku na dolnym śląsku, na czacie poznałem dziewczynę rok starszą od mnie z Wrocławia, studentkę, ambitną i taką pewną siebie. Gdy zobaczyłem jej zdjęcia powiedziałem wow. Przyjechałem do wrocławia , spotkałem się z nią, mieszka sama w mieszkaniu od rodziców i spędziliśmy ze sobą cały długi weekend. Po weekendzie ona zaczynała musiała iść na studia , ma jakieś praktyki i nie mogłem zostać. Po tym ja ciągle o niej myśle , o jej delikatnej skórze, zapachu, ostrym sexie, nie bała się niczego, była taka perwersyjna, inaczej niż moja dziewczyna, troszkę zakompleksiona , nie lubiąca sexu przy zaświeconym światle. A ta laska mnie teraz olewa, odpisze na sms po 2h, na fb jak rozmawiamy to nagle wychodzi nie żegnając się , ja się w niej zauroczyłem , a ona zachowuje się jak facet- byle zaliczyć- ona temu zaprzecza, mówi ze ma studia, praktyki i jeszcze tłumaczenia robi ale mi się wydaje , że jakby jej zależało to by się skontaktowała. Czy ona też mogła się zauroczyć czy jestem zabawką ?

Gość mojaczk sztuka
Zabawiła się Tobą - teraz coraz więcej takich lasek. Bawiła się świetnie. Ale nie oszukujmy się - taka laska szuka prawdziwego faceta. Na pewno starszego od siebie.

Gość stull
Widocznie ona odebrała to inaczej, ostry seks to nie wszystko. Nie narzucaj się jej tylko od czasu do czasu zasygnalizuj, ze zalezy ci i chcesz się spotkac, jak cię dalej będzie spławiać to trudno. Widocznie poszło coś nie tak. W tym całya mbaras aby dwoje chcialo na raz.

zabawne jest to, że jak facet bzyka co popadnie i gdzie popadnie, a potem olew, to jest ok. Jak dziewczyna zrobi to samo to szok i niedowierzanie. Dorśnij, chłopcze. A Twojej dziewczynie współczuję takiego faceta.

Gość Jenn22
Niestety, zabawila sie toba i tyle. Miales fajna przygode ale nie licz ze cos z tego jeszcze bedzie. Kobiety tez maja prawo sie zabawic i nie chciec niczego wiecej. A co do twojej dziewczyny, lepiej daj sobie spokoj jezeli juz na poczatku nie odpowiada ci jej temperament potem bedzie tylko gorzej.

Gość fwefwefef
"zaświeconym światle" :D Ale debil

Heh.. piszesz ze seks byl ostry ale z jej strony.. to ona tb kierowala co i jak masz robic czy jak? Moze chciala zobaczyc jak to jest przespac sie z mniej doswiadczonym. Ale moim zdanie jest to ambitna dziewczyna ktora chce dobrze wyjsc na uczeniu sie wiecwszystko koncentruje na nauce. Wiem jak to jest wpadasz w taki rytm nauki ze wszystko lapiesz i nie mozesz wypasc z takiegorytmu bo pozniej trudno sie pozbierac.

Gość kubuŚ20
wiem , że spotykała się z żonatymi, co mnie trochę odrzucało od niej, ale jak się z nia spotkałem to nie mogę przestać o niej myśleć, myśle ciągle jak to było z nią,

Gość kubuŚ20
studiuje prawo na wniwerku i telekomunikacje na polibudzie wiec może faktycznie jest zajęta i nie ma czasu na mnie mimo iż chce, mówiła że mam świetne ciało i pierwszy raz kocha się z tak młodym facetem, jestem od niej młodszy o rok ale ona spotykała się tylko ze starszymi np. o 8, 10 lat a nawet wiecje

Gość kubuŚ20
moja dziewczyna jest bardzo fajna, miła, dobra ale widzę , że nie ma chemii, z tamtą czułem się inaczej, spaliśmy razem a ona mnie budzila jak miała ochotę, piliśmy, tańczyliśmy, chodziliśmy wieczorem po mieście, przytulaliśmy się, całowaliśmy, siadała mi na kolanach, całowała mnie po szyi i ogólnie zachowywała się tak jakby było jej ze mna cudownie, odprowadziła mnie na pociąg, tam jeszcze mnie całowała jakby chciała to zrobić na dworcu i po tym koniec, całkowicie inne względem mnie

Gość jewdkjwaedq
wykorzystala Cie, to Ty jej możesz dać, odprowadzała cie na pociak jak dzieciaka abys się nie zgubił

Gość jewdkjwaedq
co Ty jej możesz dać, młoda dziewczyna, ambitne i bardziej samodzielna chce starszego faceta, ustawionego- i znajdzie bo faceci lubia takie laski