Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieistniejaca35

dieta punktowa

Polecane posty

całe moje dorosłe życie zmagam się ze zbędnymi kilogramami..i pani wiosna spowodowała wzmożone w tym kierunku działania. Od 6 maja przeszłam na dietę punktową i celem moim jest pozbyć się 10 kg przez 3 miesiące. Waga wyjściowa 77,6 -> waga na dzisiaj rano (ważę się tylko raz w tygodniu) 76,1 :)Ktoś z Was stosował tę dietę? Przyłączacie się do mnie?:)

Gość killerka86
A cóż to za dietka?

Gość killerka86
Już doczytałam nie chciało by mi się tych punktów liczyć.

Gość Olcia Dubicka
Szczerze mówiąc nie słyszałam o punktowej więc na czym ona poleca ??? Ale skoro przez tydzień schudłaś mniej niż pół kilograma to jest mało skuteczna ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość gość
Na punktowej jakies 10 lat temu koleżanka schudła 20 kg w 3 miesiace. Była wtedy po 30-tce a ja mialam jakies 20 lat i tez zjechalam na niej z 7 kilo. Teraz wracam do niej. Według obliczen zapotrzebowanie jest na 1000 kcal mniej wiecej tyle ze jesc mozna wszystko byle by nie przekroczyc punktów:) Łatwe do policzenia i przynajmniej sama sobie komponuje posiłki i nikt mi nie wciska serka wiejskiego (bleeeeee). Olcia a Ty tak na każdym forum wciskach swoje z******te tabletki? Nie ma jak przedstawicielstwo handlowe w sieci:/ - nawet wysilić Ci sie nie chce by zmienic nick oraz opis:/ kopiuj k***a wklej.

Kiedyś czytałam temat o tej diecie. Pamiętam tylko tyle, ze im więcej ruchu tym więcej można sobie pozwolić. Napisz coś więcej o tych punktach:)

Gość gość
liczysz te punkty tak długo, że odechciewa ci się jesć;)