Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaa1222:)

i co teraz?

Polecane posty

witam. mam problem spotykalam sie z chlopakiem przez dwa lata, po poltorej roku zaczelismy ze soba sypiac. wszystko bylo dobrze jednak po polowie roku pojawila sie inna dla ktorej mnie zostawil. nie widzielismy sie przez poltorej roku az pewnego dnia zadzwonil i umowil sie ze mna na kawe. spotkalismy sie raz drugi coraz czesciej. mowil mi ze juz nie jest z tamta, miedzy mna a nim znowu zaczelo "iskrzyc" czesto zostawal u mnie na noc potem znowu zaczelismy wspolzyc. jednak pewnego dnia oznajmil mi ze wraca do tamtej kobiety a miedzy mna a nim jest glebokie uczucie i bardzo mnie szanuje. nie wiem co mam teraz zrobic i prawdopodobnie moge byc z nim w ciazy. prosze o pomoc

Gość 8uyujkjjk
dwa wory na spermę i jeden ruchacz, i ten ruchacz raz moczy w jednej, raz w drugiej, i obie go przyjmują chętnie; tak jakby nie bylo innych facetow.

Gość prrowokatorr
Po pierwsze. "po poltorej roku " ROK JEST RODZAJU MĘSKIEGO. Po drugie w języku polskim stosuje się pisownię " po póltora roku" Po trzecie jesteś zapasowym workiem na spermę i dlatego nie chce cię puszczać kantem, bo jak jego dziewczyna wyjedzie albo będzie miała okres to moze cię wybzykać.

sorry za pisownie ale korzystam z internetu w telefonie. nie rozumiem was chyba was nikt nie "rucha" skoro tak piszecie....