Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 29243576

zastanawiacie się czasem ile razy oszukaliście przeznaczenie?

Polecane posty

Gość 29243576

śmierć, miłość, cokolwiek. ile razy zrobiliście ruch albo wybraliście jakąś drogę, która mogła prowadzić do zupełnie innych wydarzeń w waszym życiu? mnie takie myśli ciągle prześladują i nie wiem czy nie jestem czasem nienormalna :o

Gość 29243576
a właściwie: nie wybraliście drogi, która mogła prowadzić do zupełnie innych wydarzeń w życiu niż ta, którą poszliście* bo trochę bez sensu wyszło :P

Gość Moniczkaaa23
no na pewno gdybysmy wybrali inna drog nasze zycie potoczyłoby sie inaczej ... ale co da rozmyslanie jak by sie potoczyło itd?

Gość 29243576
w sumie takie myślenie chyba jest silnie związane z zadowoleniem z życia też, jak ktoś jest ze swojego zadowolony to nie rozpamiętuje takich pierdół. ja wiecznie świadomie dokonuję kijowych wyborów, nieświadomie pewnie też to tak siadam i myślę :o eh, czas się leczyć.

Gość nie da się oszukać przeznaczen
w życiu czekają na człowieka pewne wydarzenia których nie ma mozliwości ominąć, to karma do spłacenia z poprzednich wcieleń rodzisz się i masz to zapisane w genach, twój mózg będzie do tego dazył i zawsze to się stanie tak jak nie sterujesz biciem serca tak nie masz mozliwości sterowania przeznaczeniem