Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annamaria30

Dlaczego mężczyźni nie chcą takich kobiet jak ja

Polecane posty

Gość annamaria30

Jestem kilka miesięcy po rozstaniu, mam dwójkę małych dzieci. Jestem niezależna, bardzo zadbana, piękna, bardzo dużo pracuję żeby wszystko zapewnić dzieciom. Jak kiedyś dużo imprezowałam tłumy za mną latały, teraz nikt, tylko się patrzą, a ja sama jak palec:(

Gość annamaria30
płakać mi się chce, jestem taka samotna. Źle powiedziałam że nikt... ale już miałam nieudacznika życiowego. Gdzie są porządni mężczyźni?

Gość to zacznij
Zacznij na nowo imprezować:)

to zależy od faceta.Wiadomo,że 2 dzieci,to obowiązki,ale sa tacy,którzy nie widzą problemu,tyle,że ci często boją się takich niezależnych i pięknych kobiet.

Gość annamaria30
Dobry pomysł;) Ciężko z dziećmi i jak rano trzeba wstać do pracy... niby mam wszystko a czuję taką pustkę

Gość dasyntmejksens
nikt mie chce dodatkowego zobowiazanaia w postaci obcych dzieci, nie wiedzialad o tym,ze sie zastanawiasz dlaczego?

kiedyś? znaczy ile lat temu? I czego oczekujesz? Ile masz lat? Skoro masz dwójkę dzieci to najmłodsza nie jesteś. I ciało już nie takie samo i psychika też. Kiedyś imprezowałaś (ile lat temu?) Kiedyś może byłaś bardziej atrakcyjna? Teraz na imprezach więcej zboków jak porządnych facetów. Więc może jak na matkę przystało, zmień miejsce poznawania mężczyzn?

Gość annamaria30
Czyli pewnie zostanę sama, jak nie chcę kuli u nogi...

Gość annamaria30
mam 30 lat, na imprezy nie chodze bo nie mam czasu. Nie którzy nie wiedza ze mam dzieci. nie mam tego wypisanego na czole...