Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ritttta

pytanie raczej do facetów, co myślicie o tatuażach u kobiet

Polecane posty

Gość Ritttta

Witam, mam 25 lat, jako dziecko poparzyłam sobie rękę, 3 lata temu miałam operację wycinania tej starej blizny, pozostał jednak bardzo widoczny ślad, lato to najgorsza pora roku, bo moja blizna jest na przedramieniu, stosowałam lasery, kremy, nic nie pomaga. pomyślałam więc o tatuażu, podobno to też świetnie maskuje bliznę, jakiś ładny kobiecy kwiatowy wzór, jednak mam wiele wątpliwości, tatuaże strasznie mnie się podobają, ale takie umiejscowienie jak przedramię? Co byście pomyśleli gdybyście zobaczyli dziewczynę z tatuażem w takim miejscu? nie wiem już sama co o tym myśleć, proszę tylko o sensowne komentarze i na temat! :) Pozdrawiam

Gość xdbsrfbs
dla mnie to jest odpychajace i obrzydliwe kobieta kojarzy mi sie z delikatnoscia a dziewczyna z tatuazem wyglada jak babochlop

Gość xdbsrfbs
ta blizna chyba nie jest az tak oszpecajaca ?

Gość Ritttta
Wiesz, zależy jak kto na to patrzy, niektórzy by pewnie tego nie zauważyli, ale dla mnie to tragedia, nie chodzę w sukienkach, ogólnie to mam wstręt do tej ręki, jak wygląda..jak każda inna blizna po zszywaniu skóry, długa gruba krecha ;/ nie czuję się przez to atrakcyjna, choć jestem ładna, mam świetną figurę, w sam raz na sukienki a nie korzystam z tego przez wstręt do tej blizny.. i tak myślę o tym tatuażu, ale boję się, że będę żałowała.

Gość swiiietta
a myślałaś o permanentnym on utrzymuje się do 3-5 lat i schodzi moze na początek taki :)

Gość ajtam ojtam ejtam
zrób sobie przeszczep skóry z tyłka na przedramię. Tylko ze wtedy nie bedziesz mogła chodzić z tyłkiem na wierzchu :classic_cool:

Gość xdbsrfbs
normalnemu powaznie myslacemu facetowi nie bedzie przeszkadzala taka blizna

Gość warto........
jaka wielkosc ma ta blizna

Gość Ritttta
a może macie jakieś znajome/żony. dziewczyny/ z tatuażami w takim miejscu? Co myślą teraz o swojej decyzji? nie żałowały :) ? Jak to wygląda u kobiety?

Gość Loki lu
Rób co chcesz ,ale mi kobiety z tatuażami się nie podobają ,nawet trochę brzydzą .Ludzie czasem działają jak stado baranów ,gdy pojawia się moda, wtedy na zasadzie naśladownictwa robią to samo .Tak było kiedyś z plastrami antykoncepcyjnymi ,które sobie kobiety naklejały na ramiona ,podobnie jest z tymi tatuażami .W jednym ze sklepów w moim rejonie sprzedaje ładna dziewczyna ,zawsze robiąc tam zakupy podobała mi się jako kobieta ,ale kiedyś gdy sie pochyliła wykładając towar zauważyłem ,że z tyłu pleców na wysokości krzyżów powyżej paska od spodni i poniżej bluzki walnęła sobie spory tatuaż .Nie wiem co tam było ,orzeł czy wrona ,ale od razu straciłem zainteresowanie ..

Gość Ritttta
długa, ok 10 cm, przeszczep niestety nie wchodzi w grę bo to wyglądałoby jeszcze gorzej, dziękuję za podpowiedź z tym permanentnym, może to wypróbuję, zobaczę jak się będę czuła. Mojemu facetowi to nie przeszkadza, przyzwyczaił się, nie neguje także pomysłu z tatuażem, mnie chodzi tylko o mnie, bym się wreszcie normalnie poczuła.. i pewnie, bez obawy o to czy ktoś się będzie gapił na moją bliznę czy nie.

Gość szczery jak zawsze
tatuaz u kobiety to orry ale naprawde obrzydliwe..Nie oszpecaj sie !!!!