Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotuzrobić

BRAK SEKSU

Polecane posty

Gość cotuzrobić

mam mega problem ... jestem ze swoim chłopakiem już 4,5 roku seks był dla mnie kiedyś zaje*bisty przez pierwsze 8 miesiecy bycia razem czesto się kochaliśmy nastepnie wyjechałam na 2 tygodniowe wakacje, a jak juz wróciłam z wakacji to napalona dosiadłam go seks trwał z 15 min i został zakończony nic go nie czułam w sobie ;( przyznał sie ,ze brał odżywki i tak przez kolejny rok latał od lekarza do lekarza bo jego penis dosyć , że nie mógł osiągnąć pełnego wzwodu to był miękki .. nikt nie potrafił mu pomóc każdy powiedział,że w końcu samo się naprawi no i tak sie stało tyle,ze przez ten rok praktycznie seksu nie było ale próbowaliśmy wrócić do seksu i co zaszłam w ciąże a to był nasz z 5 raz od tego co się stało :/ potem ciąża ja już przywykłam,ze seksu nie ma potem jak chciałam to on nie chciał bo przeszkadzał mu mój brzuch no i przed ciąża zaczął udawać takiego jakby słodkiego dzieciaczka na początku luz fajnie ale później nie widziałam w nim faceta , kótego mam ochote za przeproszeniem zerżnąć tylko aby przytulić i tyle w tym momencie nasze dziecko ma 15 miesiecy i przez ten okres kochaliśmy sie z 4 razy :/ kompletny brak ochoty z jego i mojej strony :/ nawet jak on zaczyna mi sie na maxa nie chce choć już nie udaje słodkiego chłopczyka a znowu ja nie jestem trendowata mam duze powodzenie wiec co jest grane ? jak wzvudzić na nowo porządanie ? kocham go on mnie chcemy być razem ale żeby ku*rwa przez pare lat seksu praktycznie nie było ? to jest straszne :(

Gość cotuzrobić
nikt nie ma rady ? ;(

może spróbujcie nowych rzeczy, nowa seksowna bielizna, albo nowy rodzaj gry wstępnej np. masaż, wspólna kompiel czy prysznic, zabawa ze zlizywaniem bitej śmietany czy polewy... może nawet jakieś zabawki? I porozmawiaj też z nim o tym jak się czujesz w tej sytuacji :)

Gość cotuzrobić
ale właśnie chodzi o to ,ze mi i jemu się nie chce :/ a takie rzeczy jak Ty napisałaś to dla nas byłoby co najmniej dziwne, a może dla mnie bo jak oglądalam faceta jak drugie dziecko to jakoś teraz w nim ogiera nie widzę

wiesz byłam ze swoim byłym o rok dłużej i też jakoś mnie do łóżka nie ciągnęło, czasem było to nawet nie przyjemne i mnie obrzydzało, aż zrozumiałam, że już nie ma z mojej strony do niego uczucia...

to może chociaż kompiel z bombelkami i świecami trochę wina chociaż dla niego może jak się napije to może go weźmie, niby to takie fajniejsze dla kobiety się wydaje, ale myślę że na faceta też może podziałać :) a może ma jakiś problem, o którym Ci nie mówi?