Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość hasamnahasanie

Spełniać Swoje Cele

Polecane posty

Gość hasamnahasanie

Postanowilam napisać tutaj sobie na forum swoje cele i marzenia wraz z płynącym czasem z chęcia je wykreślać i dodawać nowe .. może dla niektórych z was to bedą pierdoły ale kto jak uważa mam 21 lat życie w pracy i balecie a brak czasu na szkołe :/ dopiero w wieku 18,5 lat rozpoczęłam liceum .. moimi celami są : -skończenie szkoły grudzień 2013 -napisanie matury -pójście na studia ( na razie sama nie wiem co chce w życiu robić ) -otworzenie własnego biznesu -operacja plastyczna nosa i piersi -pobzycie się haluksów i żylaka :/ -zrobienie prawka auto i motor -znalezienie pracy -zmiana miejsca zamieszkania ( obecnie łódź ) -wyjazd do ameryki ofc turystycznie -być milionerką do 30 roku życia -przystojnego, kochanego męża -3 dzieci -piękny dom z basenem -auto najlepiej 2 do tego motor -otworzyć funadacje z pomocą dla nowo narodzonych dzieci -wystapić w filimie/serialu -nagrać lub dograć sie do kawałka muzycznego -podroż do Japonii na razie tyle z czasem na pewno mi sie jeszcze przypomni co tam mi sie marzy na razie wszytsko napisałam na sponatanie :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować