Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekująca dziecka :)

pierwsze mdłości

Polecane posty

dziewczyny kiedy miałyście pierwsze takie prawdziwe duże mdłości w ciąży ? jakie były wasze objawy na przełomie 4-5 tygodnia ?

Gość modernbarossa
pierwsze mdlosci zaczely mi wysteoowac ta 8-9 tydzien a w 4-5 to nawet nie wiedzialam ze w ciazy jestem , dowiedzialam sie dopiero w 8 :p A apropo mdlosci to moje utrzymywaly sie do 15-16 tygodnia , teraz jestem w 17 i 3 dniach i mam tez czasem ale bardzo zadko i to razcej po zjedzeniu onretnych potraw albo jak za szybo sie podniose .

Gość autorko ja bym Ci radziła
u mnie sie zaczęły pod koniec 5 tygodnia i trwały dosyć długo. A wymioty mam jeszcze chociaz jestem w 6 m.c. do 5 m.c. wymiotowałam codziennie - bez dnia przerwy - po conajmniej 5 razy dziennie. Ale u kilku moich koleżanke nie było ani mdłości, ani wymiotów itp

no bo ja właśnie tak jak modernbarossa nie mam żadnych objawów i zaczynam świrować robiła bete hcg w 25 dniu cyklu czyli 3 dni przed miesiączką wynik 71,40 powtórzyłam po 48 godzinach i wynik 209.2 dziś będę odbierała wynik z dzisiejszego dni i idę do ginekologa i trochę martwi mnie brak objawów dziś zaczęłam pierwszy dzień piątego tygodnia

może ktoś jeszcze się wypowie ?

???

Gość gruszkaaaa24
mdłości można wcale nie mieć ja nie miałam:)