Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla panna mloda lub matka

bardzo prosze o pomoc - dziekuje

Polecane posty

hej dziewczyny , wiem ze takich topikow tutaj jest milion ale ja bym chciala dostac indiwidualnej rady. Z moim narzeczonym kochalam sie bez zabezpieczenia do konca 1 maja to byl dzien mojego jajeczkowania- niestety obliczylam pare dni po kiedy mam :/ okres powinnam dostac 2 dni temu bardzo boli mnie podbrzusze w domu chodze bez biustonosza w luzniej koszulce bo mnie tak sutki bola jestem straszliwe senna wczoraj po pracy bylam nie do zycia:/ lezalam moj facet nosil mi herbate obiad , caly czas spalam dzisiaj rano znow zmeczenie totalne i miesiaczki zero - nie chce jeszcze robic testu bo uwazam ze to za wczesnie niby miesiaczka spoznia sie dopiero 2 dni ale takich objawow przed okresem jeszcze nigdy nie mialam. wiec zadam standardowe pytanie czy ja moge byc w ciazy ? wiem ze nikt lekarzem nie jest ale moze ktos mial podobne objawy? z gory dziekuje

Gość nie wiem czy
U mnie pierwszym objawem ciąży były piersi, stały się takie pełniejsze i ciężkie, ale czy obolałe ? chyba nie , bo nie pamiętam. I spać , bardzo chciało mi się spać.

Za rok w czerwcu bierzemy slub troche nie nareke by nam teraz byla ciaza wiadomo te wszystkie przygotowania i stres a sukienka ? - jezeli nawet jestem w ciazy to urodze 4 lub 3 miesiace przed slubem :/

nie wiem nie odrzuca mnie od jedzenia - jedyne czego nie moge jesc bo ostatnio mi cos nie smakuja oliwki - ale nie sadze ze to dlatego ze jestem w ciazy, mozliwe ze sie nimi przejadlam. Mdlosci raczej nie mam a jak mam to bardzo lekkie. Nie wiem co o tym sadzic - poczekam tydzien potem zrobie test

moze nie potrzebnie panikuje

Gość nie wiem czy
Wynik testu pojawia się w ciągu 5 minut. Test można stosować już po 7 dniach po stosunku. Jeśli nie minął jeszcze pierwszy dzień spodziewanej miesiączki do przeprowadzenia testu należy użyć pierwszego porannego moczu. Jeżeli minął pierwszy dzień spodziewanej miesiączki test można przeprowadzić o każdej porze dnia. Myślę, że możesz już zrobić test, po co się denerwować

ajj no stresuje sie - nie tak to mialo byc najpierw slub potm dzieci - ale jak sie nie mysli to potem sa tego skutki. Jezeli jestem w ciazy to plakac tez nie bede moj narzeczony napewno sie ucieszy. Ale to tez chodzi o moj wiek, chcialam jeszcze poczekac z 4 lata nazbierac na swoj wlasny kat chociaz troche bo aktualnie wynajmujemy mieszkanie. no coz jezeli miesiaczka dzisiaj nie przyjdzie ide po test.

Gość dobrze sie stalo
mnie bolaly piersi i podbrzusze jak na okres i to wszystko, test mozesz juz jak najbardziej wykonac

Gość dobrze sie stalo
a i raz mnie zmulilo chwilowo przy obiedzie..zrob test to jedyna gwarancja

CZARNA IZABELLA- po co te nerwy- napisalam czy ktos moze mial podobne objawy i okazalo sie ze ciaza - ani nie kaze nikomu wrozyc, napisalam ze zdaje sobie z tego sprawe ze lekarzy tutaj nie ma - ale doswiadczone kobiety po ciazy sa. Ja poprostu padam jestem tak zmeczona az rozdrazniona- po pracy dzisiaj pojde kupic test. Chyba juz nie powinno byc roznicy o ktorej zrobie bo w sumie miesiaczka mi sie spoznia. Dzieki za jakies informacje.