Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama już nie wiem!!!!!

Najlepsza spacerówka w teren-pomocy!!

Polecane posty

Baby jogger mi się podoba, ale nie ma moją kieszeń. Jeszcze jakieś propozycje?

Ja mam quinny speedi i jestem zadowolona - dobrze sie prowadzi, sprawdza sie w kazdym terenie, duzo miejsca dla dziecka. Wytrzymal tez kilka podrozy samolotem. Jedyny mankament to ze nie da sie ustawic oparcia w pozycji siedzacej, zawsze jest pollezaca. Moim dzieciom to nie przeszkadza, ale nie wszystkie lubia tak jezdzic.

Gość bee lll
polecam Maxi cosi mura 4. genialnie sprawdza mi sie w trudnym terenie (pagorki, lesne drogi, rozjezdzone dukty, kamieniste drozki). Do tego miontowana jest przodem i tylem.

Sklada sie i rozklada bez problemu, mozna to zrobic jedna reka. W razie potrzeby kola tez latwo sie zdejmuje. Z amortyzacja szczerze to nie znam sie na tym, ale nie wydaje mi sie ze jakas amortyzacja tam jest. Hamulec reczny bardzo sie przydaje a kosz na zakupy jest bardziej pojemny niz wyglada.

Gość mamamamammm
.

Gość frfytyfy
x-lander x-run - na skałki, leśne bezdroża, plaże, ścieżki podmokłe przy jeziorach, spiętrzenia lodu na ulicach, do wsiadania i wysiadania z wszelkich pojazdów... to po prostu wózek doskonały no i starczył nam na kilka lat (włącznie z sentymentalnym wypadem gdy córa miała prawie 3,5, tuż przed sprzedażą) - a gdy wózek sprzedawałam... na ramie nawet rys nie było, śrubki i łączenia świeciły, a materiał nie był ani wyblakły, ani poprzecierany... ogólnie jak nówka nigdy nie chciałabym innego wózka (nie wspominając o tym że dziecko za nim płakało)

Gość mamusiaRAZYdwa
mutsy 4 rider

Gość finezja1303
Polecam X-lander X1 REWELACJA!!! Trzeba tylko dobrze wyregulować amortyzatory i można śmigać po każdym terenie!