Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewwwwnaosoba

chcialam sie zapytac...

Polecane posty

Gość pewwwwnaosoba

co to jest czy moze co sie moze stac jezeli ktos mowi osobie niepelnoletniej, ze jej status rodzinny jest inny niz ona sobie to...wyobraza i co sie moze stac jesli na slowo osoba niepelnoletnia poslucha takiej opini, przekona sie do czlowieka i co dalej? Takie cos to jest. A jesli ta osoba klamie to co wtedy?I tyle :( Jakie prawa ma osoba oszukana? Bo ja sie dowiaduje cale zycie, ze mnie sie wszystko podoba i sama sobie swoj los zaklepalam. A co mi sie tak podobalo? Moze ktos mi to wytlumaczy na kafe?

Gość pewwwwnaosoba
szkoda, ze nic nie piszecie, ale taka prawda i TYLE mozna napisac bylo na kafe wsrod katechetek polskich roznych, ze DZIENNICZEK siostry Faustyny Kowalskiej??? jest to glowne dzielo satanistyczne Polski obecnie bo sie do tego przyznajecie ze to jest polska zakonnica i polska ksiazka, a wobec - nawet nie obecnie dnia codziennego ale historii i to wielu ludzi to tak ksiazka bedaca ograniem ludzkiego nieszczescia jest po prostu satanistycznym dzielem niekoniecznie w Polsce powstalym , ale polskim. Slusznie Polska jest slawna z Dzienniczka tylko wszystko powinno byc powiedziane. I to dzielo jest ograne innym dzielem i to jest doktryna polskiego KK obecnie dlatego sie obrazam, ze nie kupiono mi 2 psow w szkole sredniej i lepsze 2 psy i zwierzeta niz satanizm jeden wielki. Bo Dzienniczek to jest dzielo satanistyczne, a to drugie dzielo to jest wyzej niz Dzienniczek (narodowosc) i to jest Polska i w tym Chrystus Krol, zeby wszystko wszystkim pasowalo. Bo mozna okradac ludzi z wartosci sie dowiem. No mozna - satanisci tak postepuja. Bo co sadzic o okradaniu ludzi z wartosci - to jest w kazdym wypadku z takiego ukladu jak opisalam satanizm po prostu i tyle. Takze obrazenie sie na mnie o rozaniec jest sluszne, ale no coz... ja bylam DLA SIEBIE w takim systemie, ze to nie bylo najwazniejsze. Mialam inne problemy. Po prostu. A dlaczego? Moze cos mi sie stalo, ze nie zwracalam uwagi na rozaniec - silny egzorcyzm. Moze najsilniejszy. I wyrazam ubolewanie, ze tak skonczylam nie wiadomo z kim a taka rozmowa i zaraz jasniej. Choc na glowne dzielo satanistyczne Polski nie mialam szans. Moze tak wlasnie Nergal zniszczyl Biblie i kariere zrobil, a ja? Ale to Polak, a ja? Ja w Polsce robie cale zycie zabor niemiecki PODOBNO. No ale dla siebie nie wiem co w ogole :( Szkoda na was slow... satanisci wy. I to wam udowodnilam. Jak wygrac w sadzie z satanizmem. Trudno. Wartosci panstwa. Satanistyczne. No wlasnie - to chyba jest powod do wojny. Ja jestem w systemach, ze... jest co jesc, nie ma co jesc. No ale parafia sie dowiem. No to ja bylam takim imbecylem, ze nawet tyle nie moglam wiedziec? Bo by poszlo to czy tamto? A co? Mnie to mialo obchodzic? A niby czemu? I tyle :(

Gość pewwwwnaosoba
Ja tylko chcialam napisac, ze caly uklad, w ktorym nie ma co jesc i PO CO PRACOWAC odpowiada wszystkim wylacznie dlatego, ze mozna wszystkich okradac. A ja jestem okradziona tak, ze to sie w glowie nie miesci. Ze musze siedziec w domu cale zycie. Czy tak sobie panstwo wyobrazacie wasza przyszlosc? Ale to bym sie musiala na to zgodzic bo FIGURAMI jestem okradziona powyzej najwyzszego sadyzmu ludzkiego. Nie umiem tego po prostu ZWAZYC doslownie zwazyc, ale figur mam wiecej i tylez klamstw. No i co? Jak tego nie popre to wszystko sie rozleci, a co mam popierac. Albo mnie przeniosa wyzej i wszystko dalej to samo. No i tak to sie zyje? Nie ma sie najprostszych rzeczy, ale sie kradnie wartosci i zrobienie sobie JEDZENIA wartosc najwyzsza. No coz... to rzeczywiscie niech cos ze mna zrobia bo zeby sobie jedzenia nie umiec zrobic to jest poczatek satanizmu jak dla mnie. A nie? i tyle :( Jedzenie jako wartosc najwyzsza - dobry poczatek satanizmu i tyle. A niby jaki jest? Tyle. Stala wartosc najwyzsza jedzenie i tyle :( Podsumowanie - Polska to jeden satanizm , a jedzenie w sklepach jest cudze to jeszcze istniejecie jako POLSKI satanizm? Zwlaszcza KK. Ten Dzienniczek to jest ograne wszystko Dzienniczkiem i dlatego tak to wyglada. Moje zdanie i sie nie dam bo nie i tyle. Bo ktos pomysli, ze wszystko mi sie podobalo. A co w sumie? :(

Gość pewwwwnaosoba
Ja tylko chcialam napisac, ze osoby, ktore nie maja co jesc. Bo nie maja co jesc - jesli jesz zwloki ludzkie to nie masz co jesc. No to takie osoby nie beda mna rzadzic, a jesli ci sie to podoba Polaku satanisto to se to chwal. Ja to mam gdzies. Bo bedzie - ale mi dobrze w tej chalupie. A co ja jem? I dlatego mialam isc i chciec paczke. Takie ja mam posilki. Bo po co ja chce isc. Zeby poprawic satanistow, zeby se chociaz dzialke z warzywami kupili czy nie wiem co - poszli w salaty i takie tam rzeczy a nie rozwalali sie jako wybitni polscy katecheci bo tyle warta rela w Polsce - ogrodka warzywnego i no... wlasnie - co tam jeszcze macie i jakim prawem? I to jest wartosc najwyzsza waszej wiary. Nie ma co :(

Gość pewwwwnaosoba
I tak poprzez narodowosc PODHALE zostalam bez paszportu USA. A to jest moja wina, ze zostalam oddana na Janosika w sumie i zeby tylko. Ja sie nie dam. Narodowosc Podhale - musialabym sie tym zajmowac, a nawet to mniejszosc w parlamencie. Co to wszystko mialo byc i ma byc? Bo moze maja jakies tendencje - nie znam sie - no ale to jest droga prawna do tego np. mniejszosc podhalanska w parlamencie. A tak? Co to wszystko mialo byc bo jedyne co moge byc zapytana czy popieram Podhale. A czy ja jestem z Podhala? tyle. Jeszcze cos?:(

Gość pewwwwnaosoba
Gdzie jest moja przesylka? i to wszystko co mam do napisania. A moje wartosci sie dowiem? Alez prosze bardzo 🌼 🖐️

Gość pewwwwnaosoba
jeszcze chcialam napisac -kiedys tu uczestnicy forum mieli tyle do napisania a teraz? a spodziewalam sie ze bedzie cisza. Nie. No ale nie rozumialam do konca co mi sie stalo i tak dalej. I sie dowiem - no alez mam czytelnikow. No taki jest satanizm, tak wciaga. A chcialam napisac, ze satanizm i ateizm to nie jest to samo. Dzienniczka siostry Faustyny tu nie cytowalam tudziez innych dziel , ktorymi ogrywa sie ten Dzienniczek. W sumie jedna ksiazka, ale w zyciu spotkalam sie z tymi ksiazkami i przymiot glowny???? Boga,ktorym zajmuje sie Dzienniczek jest to ogranie i tak dalej. Ale te ksiazke tez mam - tylko tu takiego czegos nie pisalam wiec nie rozumiem jak mnie wykonczono SYSTEMEM. A jak jest Dzienniczek to co, Biblia jest wtedy? I tyle :( Nie ma Biblii przeciez. Co prawda Biblia tez ma swoje rozne tajemnice, ze tak napisze. I ten tekst pisze, zeby wszyscy wiedzieli, ze ponad Dzienniczek siostry Faustyny Kowalskiej i ponad internet jak rozumiem nie ma niczego. A trzy dziewiatki. 3 cyferki dziewiec. Bo sie dowiem- no i co? Dalej w necie. Nie. Moge wylaczyc. A napisalam cos w ogole? No wiecie Panstwo - szukalam pracy. Czy mialam szukac przez net? Mialo to sens jakikolwiek? I jak podac do sadu satanistow? Co im zarzucic?Ichcialam napisac ze dlatego sie nie kapnelam bo MOIM ZDANIEM ateista to jeszcze zareagowac sie da, a satanisci sa jak nietoperze. I nietoperzem sie ogrywa satanistow i sie o nich nie stoi. Ale to trudno. No ale tyle zostaje. Polska - kraj nietoperzy. Ale nie tylko tak. Mozna inaczej i nawet mozna stac sobie tak w zyciu. Ale tego nie napisze. No czy ja bylam takim zerem za jakim mnie uznano? Tego nie powiem i nie napisze bo tyle ludzi zostalo zniszczonych robiacych cos bo tak nalezy - najesc sie, ubrac , gdzies mieszkac. Bo co? I tyle :(

Gość pewwwwnaosoba
Sie dowiem tak - czlowiek jedzacy zwloki ludzkie to kanibal. No dobrze, dobrze, a skad wzial te zwloki ludzkie i co dalej? Ja juz tu widze wartosci dwie i jeszcze jedna - np. stala praca to co? To tak sie religia jakas zaczyna? Najwyzej satanizm bo skad taki czlowiek wezmnie wartosci na stala prace i stad Polska panstwo satanistow. Jedyna gwiazda, ktora osiagnela sukces -Nergal -satanista. Z ksiezmi za pan brat. Taka to muzyka.Naprawde :(

Gość pewwwwnaosoba
Sukces za granica chcialam napisac. Tyle :(

Gość pewwwwnaosoba
ja jeszcze chcialam napisac, ze ja dla ludzi??? bylam satanistka, ale Nergal to wielka gwiazda DO SADU podana. Satanista???? Bez sensu. Satanista to jakie to panstwo. Wyobrazcie sobie, ze mogl byc bo matka katechetka, parafia wiara i ateizm, jakas wiara to jest. No coz... no to satanizm to wiara, a ja bylam czy jestem... satanistka. Bo co? A nawet jesli? A jestem nia? Bylam nia? Bo wiecie kogo oni scigali? Satanistke. A dlaczego? I tyle :(

Gość pewwwwnaosoba
Ja tylko chcialam napisac ostrzezenie moze - zadajesz sie z ludzmi, ktorzy chodza do kosciola. A poza tym? No wlasnie - badz czujny mlody czlowieku zwlaszcza bo moze sa to po prostu satanisci, a ty tego nie rozumiesz. Nie rozumiesz o co chodzi w tym wszystkim. A poza tym? Poza tym do kosciola to moze cie przeniesc. Jest taka mozliwosc. Ze moze cie przeniesc. I ja tak nie zrozumialam wartosci ludzi , z ktorymi jestem. Z takiego wydarzenia, o ktorym tez zapomnialam. Nie zrozumialam tego. A to bylo slynne i tak dalej. I ludzie chcieli zapomniec, chcieli po prostu zapomniec. I miec JAKIEKOLWIEK wartosci. I co zrobila Polska? Co zrobila? Ograla im to jak mniemam. I jak oni skonczyli. Tego nie wiemy i tyle :( A dlaczego tak sie dzialo, ze ludzie byli tak krzywdzeni? Taka straszna krzywda. Przerazajaca. I tyle :( I moze takie wydarzenie to prawda o rzeczywistosci, a nie inne klamstwa, ktore z tego wynikly. Ale tak pasuje. Ale co w sumie? :(

Gość pewwwwnaosoba
Ja chcialam napisac, ze ja bylam scigana, ze spowiadam sie zle. A co to znaczy spowiadac sie dobrze? I tyle chyba. No bo w sumie jakim prawem. I wiecie Panstwo - co pani narobila najlepszego. Jedynie, ze nie swoimi rekami. A co dalej? Tak to sie zachowujemy? Jak zboje w jaskini? Takie cos? A przeciez wielka arystokracja i tak dalej... to chyba do czegos zobowiazuje. Nie zobowiazuje? A teraz bedzie - wszystko przez moje slownictwo. Czyli czyje? Nie przesadzajmy rowniez. A zboje w jaskini to odrebny temat jak dla mnie - trzebaby zaczac od narodowosci. Bo co oni mieli robic? No coz... tyle wymyslili i chyba im nic innego nie pozostalo.Naprawde. No bo co mieli robic? Jak panstwo uwazaja? I tyle :( Prosze o komentarze - co mieli robic gorale , zeby byc odrebna narodowoscia czy miec swoje panstwo czy nalezec tu czy tam - co oni mieli robic? Od czego zaczac? Od kogo? Ityle :(

Gość zwykła głupawka
o owca się pojawiła bierzesz swoje leki ? masz na imię Daria ?

Gość pewwwwnaosoba
Ja chcialam napisac, ze ja tu jestem dzis na kafe bo Nergal , satanista z kariera, ma matke satanistke z Dzienniczka i ja tutaj pisalam z Kamelia ok. roku 2009 i pozniej przyszlam sie dla siebie odkrecic - ale tego nie rozumialam. Myslalam, ze tak jak teraz i koniec. A tu wszyscy na mnie. Ale czemu? Nie pojmowalam. I do dzis nie pojmuje. I chcialam napisac - bo sie dowiem - to nie jest glupie - kwiatek z Dzienniczka i zwierze - pies, kot i stala praca. No ale to jest satanizm. I tak jestem bez pracy bo przyszlam sie odkrecic po prostu z tego forum bo mi sie przydarzylo znowu cos strasznego w zyciu i mnie zassali , dzwonili sobie za mna. Bo mogli- bo adrenanina ma stala prace roslina, zwierze to mogli. Ale jak? A ja bylam satanistka tutaj? A Dzienniczka na pewno nie cytowalam bo mam inny system wartosci i tak dalej. No to jakim prawem? Bo ja juz powinnam byc kilka lat??? w USA - takie mialam plany na zycie, a nie mam pracy ktorys rok i przeysylki. Co dalej? A reszte prosze udowodnic. Np. ze mi sie Polska kiedykolwiek podobala :(

Gość pewwwwnaosoba
Ja ten tekst napisalam, zeby mi nikt nie wmawial, ze ja chcialam robic kariere w Polsce po takich problemach. No ale pass USA to se chyba moglam zrobic i wyjechac stad nie ogladajac sie za siebie. Choc pieknymi jestescie satanistami. Na pewno piekniejszych na swiecie nie ma. Ale jakos tak nie gustuje w takich wartosciach i tyle :(

Gość pewwwwnaosoba
Imie mam inne - nie zamierzam sie podpisywac nigdy wiecej nigdzie. Udowadniam , ze zle zrobilam, ze sie podpisalam imieniem oooo dawno temu. A czemu? A moze prace mozna dostac? Tylko po to bo mialam taki uklad w zyciu, ze tak myslalam, ze do pracy to imie. Jak juz to nazwisko i ksywa w sieci. No ale ja mialam taki uklad, ze imie i to wszystko. No to blad. Ale pracy nie bylo i koniec , prawda? Czemu dalej i dalej i dalej. A kazdy list zaczynalam - niestety jestem bez pieniedzy. I chcialam napisac - jak mialam zarobic na net jak nikt mi pracy nie dal?I tyle. Nie rozumiem. Oszczedzac? Z czego? :(

Gość pewwwwnaosoba
Ja to pisze bo bedzie kim byla firma dla mnie - powiedzmy, ktora sie mi do skrzynki zglosila. Satanistyczna firma to byla. Nie umialam tego nazwac z parafii. Bo ja zaraz do gazety i tak dalej. A w mojej parafii jest rodzina satanistow czy byla??? i polecieli dac ich do gazety. Wyznawcy Halloween - czy w Polsce to jest satanizm chyba bylo i ze okolica taka, ze nie ma prawa do sadu. Ale do gazety na satanistow poszli. Bo sie dowiem - gdzie ja to mieszkam? W satanizmie. Nie - do gazety poszli na satanistow i tyle. I czemu nie doszlo do gazety? Bo nie rozumialam w parafii jakiej mieszkam , amoim przypadkiem jedna wiesniarka tu niedaleko poszla do Warszawy studiowac. Bo po co ja tam jezdzilam? Bo czy ja mialam rodzine? No to wystarczylo mi powiedziec ze to nie jest moja rodzina. Tylko tyle. Nie bo by sie rozlecialy figury z nazwisk. Tej pani chyba juz nie ma w tej rzeczywistosci, ale jak mozna bylo cos takiego zrobic? Cos strasznego jak dla mnie. Bo sie dowiem rodzina tez moze byc satanizmem. To prawda - to jest wlasnie taki przypadek, cale studia tez moga byc satanistyczne, nawet slub koscielny. Jak z tym wygrac sie dowiem? Nie da sie. To jest wiara tego swiata. Jeden satanizm. Bo by mi ktos wyslal moja przesylke, a byc z netu - tyle mi zostalo sie dowiem. Nie, nie tyle. Inne rzeczy tez. No ale jak ktos nie rozumie niczego oprocz jedzenia , klajdu i budy to taki koniec i tyle. Ja mialam sny, ze poza ziemia bylam - poza kula ziemska. Nie wzieli tego pod uwage. Obecnie jem rece ludzkie, ale kiedys mialam takie sny. Tez tego nie rozumialam. A te rece to rozumiem nawet. Bo jak do mnie podejsc. Normalnie. Tyle :(

Gość pewwwwnaosoba
Pozostaje wszystkim ??? udowodnic ze kiedykolwiek mi zalezalo na Necie. No na kompie na pewno w 1 celu, a na nacie ale co tam jest? 15 lat temu. No najwyzej roboty szukac - tak stwierdzilam i nie umialam wymyslic sama netu, alez umialam tylko, ze ja pisalam przy biurku ew. na programie pisalam i reszta to specjalista , ze to ukladal. Np. w jakiejs redakcji choc co prawda to prawda w ogole tak nie myslalam bo ja rozumialam, ze to sa materialy do gazety, ze ja tam znajde wszystko w bazach danych zamiast biblioteki. To nie mialam racji i nastapil koniec - od razu chcialam ksiazki i takie rzeczy - sklepy netowe. A nic takiego nie bylo i sprowadzilam to do pisania bez sensu w sumie. No nie do konca - kogos poznac, gdzies pojechac. Tyle. Ale ogolnie bez sensu bo co tam w sumie jest? Wiadomosci? Takie cos :(

Gość pewwwwnaosoba
Ja pisalam raz o telewizji ale REALITY SHOW i swoje tam przemyslenia. Wybrane oczywiscie. I zawsze sie liczylam ze 1 raz napisalam imie, ze moze znajde prace. Tyle. No i na tym konkretnym forum w roznych dzialach sie z tym liczylam zawsze ale gdzie indziej? Jakim prawem? Gdyby byla fuzja portali. A byla? i tyle. A pisac to o czym - wakacje bo o czym- niczego wiecej nie bylo. O tym co bylo w sieci. Tyle. A prywatne listy? Niczyja sprawa w sumie chociaz... ale co jest? To w pracy i tak dalej - takie cos z forum?No to praca i tyle.Bo jaka ja jestem? BYLAM!!!! taka nie jestem juz. Otoz blad ze mialam leciec panstwem od razu. Ale jak? I tyle. Ja nie umialam. To mialo pisac w regulaminie. A inni? Np. 2 lekarzy i weterynarz na figure. Bez przesady. Co to za wartosc i tyle :(