Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolun

Czy jest mozliwe schudnąc 20 kg w 3 miesiace?

Polecane posty

Gość lolun

Waże 82 kg i mam 1,69 wzrostu. Czy tak mozna duzo schudnąc w tak krótkim czasie? Macie jakieś doswiadczenie

Gość Fear Dark
Jest możliwe, ale trudne. Lepiej jakbyś planowała schudnąć 15 kg. Bo tak to wychodzi ponad kilo na tydzień, a najzdrowiej i trwale chudnie się 0,6 kg na tydzień.

Gość Olcia Dubicka
Jasne że tak ale tylko na wspomagaczach bo na samych dietach i ćwiczeniach to tak szybko nie pójdzie ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Pewnie, że jest możliwe ale w bardzo drastyczny sposób, a później jojo. Wyznacz sobie na początek jakiś rozsądniejszy cel.

Ja zbiłam 17.5 kg w 3 miesiące bez ćwiczeń, czyli jak najbardziej jest możliwe. W linku poniżej jest trochę info o diecie na której jestem.

Gość lolun
Dziekuje Dziewczynki :) Olcia dubicka a dasz mi jakąś wskazówkę co do odżywiania ? :P)