Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @ turtle @

Za slabe tabletki ANTY ??????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość @ turtle @

tabsy dostalam pierwsze , bo wspolzycie rozpoczelam niecaly rok temu i lekarz dal mi tabletki dwuskladnikowe z nizsza dawka hormonow (DESO20), po 3 mies przyjmowania w polowie opakowanie pojawia sie bol jajnikow jak na okres/owulacje, bedac u lakarza wspomnialam o tym i on pwoiedzial ze byc moze tabletki sa juz dla mnie za slabe i byc moze to owulacja po prostu!! mam je zmienic na mocniejsze?? czy biorace to do konca mge zajsc w ciaze???

Gość nie chcę Cie straszyć, ale moj
nie chcę Cie straszyć, ale moja kumpela tak zaszła w ciążę. Najpierw brała jakieś mocne Syndi, czy jakos tak, a później dostała jakies słabsze i zaciążyła. Więc radzę wybrać się do lekarza, a póki dodarkowo zabezpieczać.

no wlasnie sie boje ale lekarz pwoiedzial ze jak skoncze te co mi dal za pol roku i zrobimy badania to da mi inne

Gość o maajj
ja bym kazala sobie od razu inne wypiac, swoja droga czy te silniejsze pwoowduja gorsze skutki uboczne???????

Gość jest tylko jeden wizerónek
jestes niewolnica antykoncepcji

Gość xennia 26
tez mam takie bole to teraz mi stracha narobilyscie :o

Gość dyskretnie
nie radzę brać tych silniejszych. brałam 2 tygonie i odpuściłam , w ciągu tych paru dni pojawił się ogromny cellulit woda w organiźmie się zbierała przytyłam czułam się okropnie psychicznie piersi bolały mnie okropnie ciągłe mdłości i wahania nastrojów oraz mocne bóle głowy po odstawieniu jak ręką odją. pomimo tego że robiłam badania i tabletki były przepisane mi na podstawie właśnie tych badań to skutki uboczne były straszne nie chciałam ich brać bo mam problemy z płodnością pomimo 19 lat wykryto to u mnie ale brałam bo miały wyleczyć coś innego ale mam to gdzieś wole żyć jak człowiek nie jak jakiś obolały flak. Tabletek odradzam

Gość kjgjg
dlaczego dostałaś 2składnikowe? takie przepisuje się kobietom które już rodziły

lekarza zapytaj, ja sie nie znam on chyba wie lepiej, to mam ryzykowac zajscie w ciaze i zostac przy tych slabszych??

Gość dyskretnie
to już twój wybór może twój organizm zareaguje inaczej ale moja ciotka miała podobny stan i też już nie bierze a prezerwatywy? ja się tak zabezpieczam przez 3 lata i zero wpadki