Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiemcorobic.

Zbyt idealny mąż ... :(

Polecane posty

Gość prawiczekkkk
prawiczki, czytajcie uważnie!! a gdzieona pisze ze byla dziewica? Pisze ze była porzadna kobieta w zwiazku ale jej sie ten zwiazek znudzil. Co to ma wsplnego z porządną kobietą jakiej my prawiczki szukamy?

Gość despeados_despeados
Dwa lata temu moja wiarołomna żona mogła by założyć podobny topic. Pół roku później miała już fagasa, pół roku temu romans się wydał, a dziś papiery w sądzie i słyszę na przemian /niestety wciąż mieszkamy razem/, że jestem zatwardziałym gnojem lub mężczyzną jej życia. W zależności od jej stanu emocjonalnego. Ona jest w rozsypce, a ja po początkowym stanie nienawiści i żalu, przeszedłem do totalnej obojętności. Reszta warunków identyczna. W sumie poza jednym, no może dwoma - życie codzienne nie było dla niej monotonne, a w czasach licealnych i studenckich skupialiśmy się nie tylko na nauce. Motylków k... zabrakło, a teraz płacz... Jeżeli jesteś w stanie udzwignąć konsekwencje, jak sprawa się rypnie, to brnij w to. nie spróbujesz, nie poczujesz.

Gość lilialuiza
Prawdziwa miłość polega na tym, że się właśnie nie wypala, kiedy uczucia się wypalają.

Gość gość
desperados ujął temat krótko i zwięźle. Baba jak sobie coś wbije do łba to nic i nikt nie jest w stanie wytłumaczyć. ONA WIE SWOJE. Jak zaczyna tonąć to wtedy skomli o łask i ratunek.