Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqdqdqwdq

ile czasu robicie makijaż?

Polecane posty

No ja nie rozumiem jak lska naklada na podklad puder w kamieniu bo taki sypki pedzlem to i ja delikatnie roprowadzam Ja tez najpierw myje zeby z pozniej nakladam krem i po tym jak krem wchlonie sie zaczynam makijaz:) Ps.zamiast wazeliny mozesz sobie kupic masc Witamina A w aptece...ja ja uzywam zamiast pomadki bezbarwnej

Gość csdfghf
A właśnie próbowałam i maści z witaminą a i wazeliną smaruję i czasem kremem tłustym, ale i tak nic mi nie zastąpi carmexa w sztyfcie. Polecam jak ktoś ma problem z suchymi ustami! A co do pudru to ja też używam sypkiego i pędzlem rozprowadzam, ja myślałam, że chodzi o to, że sam podkład bez zmatowienia. :)

Gość csdfghf
Tylko carmex stosuję na noc w duuużej ilości, bo jakoś tak mnie wkurza na ustach, nie wiem czemu i na dzień nie używam. :P

Kiedyś godzinę, teraz 15-20 minut. Krem bb, korektor, puder, rozświetlacz na policzki i powieki, kreski linerem, tusz i pomadka.

Jakieś 10 minut,latem 2 minuty :)

Gość gość
sam makijaż zwykle z 15 minut :) krem + podkład, puder kolorowy, czasem bronzer, puder utrwalający ryżowy z Paese, lekka kreska na oku, rzęsy i już :)

Gość Migdalka
Mi teraz bardzo mało czasu zajmuje. Kiedyś potrafiłam z pół godziny spędzić przed lustrem, a po ukończeniu kursu kosmetycznego w Koszalinie o wiele łatwiej i sprawniej mi to wychodzi. Pani Aleksandra Paszek zaczepiła we mnie miłość do make-up'u :)