Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Unasaria

Lekarz zaproponował dla dziecka szczepionke uodparniającą -wie ktoś cos o tym ?

Polecane posty

Gość Unasaria

może ktoś wie cokolwiek o takiej szczepionce ? godzić się ? mały ciągle choruje i dlatego to zaproponował

Gość byla kochanka :P
Ciekawe ile prowizji za ta szczepionke zgarnie...

Gość aaaaasiaaaaaaaaa26
jak szczepienie moze byc dobre?? jest nienaturalne! moje dzieci nigdy na nic nie byly szczepione i NIGDY nie chorowaly - nawet raz. naukowcy stwierdzili, ze osoby ktore nigdy nie byly szczepione nigdy nie zachorowaly na raka. Kazdy kto na to zachorowal byc szczepiony na cos.

Gość englishmimimmi23
MOJE jedno dziecko bylo szczepione, drugie nie. to ktore bylo caly czas choruje - drugie jest calkowicie zdrowe. Zaluje bardzo, ze szczepilam ale wtedy nie bylam swiadoma jakie to ma konsekwencje i po co jest. Rzad musi miec choroby... a skad dzis choroby? Jedzenia mamy pod dostatkiem, myjemy rece przed posilkiem, po toalecie, ubieramy sie odpowiednio do pogody itd. Rzad musi miec szczepionki zeby ludzie chorowali. Najpierw nie groznie a pozniej rak itd. NIE SZCZEPCIE DZIECI NA NIC!

Gość Unasaria
jak wy to robicie ,przecież to jest musowe żeby szczepić na te obowiązkowe oczywiście sama tak bym chciała ale bałabym się że zaraz dzieci przyszliby mi zabrać .Jak to poczytałam to oczywiście nie zaszczepię ,boję się każdej szczepionki jaką musza przejsć moje dzieci i za każdym razem ale uważam że nie mam nic do powiedzenia w tym przypadku

Gość vivienne:O
zgadadzam sie w 100 procentach. jak ludzie moga byc tak nieswiadomo i dalej szczepic dzieci? wiesz jak szczepienie sie odbywa? wiesz co robia twojemu dziecku? wszczykuja mu straszne swinstwo zeby organizm zaczal sie bronic. to chore.

Ja nie mieszkam w Pl tu zglosilam ze szczepic nie chce na nic wiecej i nikt mnie nie zmusza.Tzn ja zaszczepilam synka gdy mial 8 tyg.tymi zalecanymi szczepionkami,ale gdy widzialam jak synek sie po tym gownie meczy to zaczelam sie interesowac zagadnieniem szczepien i juz wiecej zadnej szczepionki nie dostal.Kto ma troche oleju w glowie i potrafi czytac i doekac to rowniez powinien taka decyzje podjac.

Gość vivienne:O
nikt mnie nie zmusi, powiedzialam, ze nie! mialam przez to duze problemy ale nie zgodzilam sie i juz. Bede bronic dziecka jak sie da. Dopoki mnie sila nie zaprowadza, dziecka nie dam.

Gość Unasaria
a napiszcie czy można teraz po roku zrezygnować z dalszych szczepień ,jak cos takiego wyglądałoby ? co na to sanepid i cała reszta ?

Gość Unasaria
vivienne:O jesli możesz napisac jakie miałaś problemy z tego powodu ?

Od Ciebie zalezy tylko czy bedziesz dalej szczepic czy nie,pewnie beda Cie straszyc namawiac itd.Ale Ty sie nie daj a jesli nawet podadza Cie do sadu to masz sprawe wygrana wystarczy podac swoje argumenty.pokserowac artykuly o niebezpieczenstwie ktore niesie ze soba szczepienie.

Gość aaaaasiaaaaaaaaa26
nie chce ci nic mowic ale twoje dziecko pewnie choruje przez wczesniejsze szczepienia... i co lekarze na to? nastepna dawka trucizny! chory kraj. Ja tez mieszkam za granica i nikt mnie tu nie zmusza. moje dzieci to okazy zdrowia i jestem bardzo dumna, ze nie szczepilam.

Gość pannadymnaa
Oni na sile beda ci chcieli dziecko szczepic nie daj sie! nic ci zrobic nie moga poza straszniem, to ci gwarantuje. Tylko uwazaj, bo na sile w szpitalach to robia nawet rodzica nie mowia. Miej oczy otwarte. Szczepionki maja dzieci nieswiadomych rodzicow. Wszyscy moi znajomi sa swiadomi i nie szczepimy. Dzieci nie choruja.