Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko się zastrzelić

ale zrąbałam sprawę

Polecane posty

jadę autobusem i widzę jego, przystojny, ciągle na mnie patrzy, uśmiecha się, pewnie czeka na jakiś ruch... a ja kurwa z GROBOWĄ MINĄ jadę :o x x tyle przegrać, więcej go nie spotkam :(

Gość trolololololo
Nie ten to następny :P

napisałam, ale nie wyglądał na kolesia, który wchodzi na takie strony, więc większe wrażenie zrobiłam na hejterach niż na samym zainteresowanym, który pewnie tego nawet nigdy nie przeczyta, przegrałam życie :(

Gość g cnfgnfgn
pieprzysz glupoty, jakby chcial to by podszedl i zagadal, wzial numer, umowil sie na kawe, cokolwiek, widac nie byl zainteresowany nawiazaniem znajomosci wiec nie przezywaj jak mrowka okres

Nawet, gdybyś się uśmiechnęła, zapewne nic by z tego nie wyszło. To, że się spojrzał jeszcze nic nie znaczy. Każdy się na ciebie patrzy - ty jednak doszukujesz się głębi tylko w spojrzeniach przystojniaków. Jak to kobieta...

Gość czy ktoś kiedyś naprawi to
forume i te posty widmo?

Gość a u u iu
ta...on nie był zainteresowany? Przynajmniej sie uśmiechał...a ona ...grobowa mina a teraz przeżywa...wyciągnij wnioski kobieto...na przyszłość. Może jutro też pojedzie...

Gość czy ktoś kiedyś naprawi to
głupie gadanie z tym, że by podszedł. w tych czasach jest tyle ciot, które wolą stać i czekać chuj wie na co, że znaleźć takiego, który faktycznie podrywa np. w komunikacji miejskiej to cud :o

nie wiem co mnie strzeliło, że nie odpowiedziałam uśmiechem, ale taki już gbur ze mnie, który dodatkowo myśli po czasie. ale zawsze jakaś nauczka, pozostaje mi wierzyć, że los nas jeszcze kiedyś wrzuci do tego samego autobusu... oby :classic_cool: x x a co do tego "jakby chciał to by podszedł" - poczytaj spotted to się dowiesz ilu podchodzi :D🖐️

Gość Stroiciel klawesynów
Przegrałaś swoje szczęście, jak ta osoba co ostatnio wygrała w totka i nie odebrała wygranej :o