Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z poradnika mlodego zielarza,

ładna i tania woda toaletowa na lato???

Polecane posty

nie stac mnie na markowe perfumy... w sklepie kosmetycznym jak sie nawącham czegos pod presją czasu i kolejki.... i cos kupie to w domu mnie szlag trafia -jak ja moglam to kupic. (adidas,Playboy)... macie jakies swoje ulubione zapachy WÓD toaletowych na lato???? lekki ,subtelny,ale trwały i zmyslowy,elegancki ,najlepiej kwiatowy,ale nie duszący....Dla mlodej kobiety.Powiedzmy z ogolnie dostepnej półki rosssmana ...do 50 zł? ??? :)

Gość no ogolnie mnie to podobaja
sie wwszystkie z adidas, fajne tez sa niektore z bi-es, ale na lato moim zdaniem to mgielki sa najlepsze poniewaz sa fajne i leciutkie :)

cos ty...adidas mi jakos zbrzydl...10 lat temu skakalam ze szczescia jak mialam...a teraz??? jakis tani smierdzacy badziew... chyba dlatego sa tak czesto promocje w rosmaniie...w kazde swieta (8 marzec,walentyki) te wody sa po 15,99....19,99.... albo dolewją tam wody,albo smierdza spirytusem. zielony smierdzi ogorkami,zolty smierdzi,pomaranczowy smierdzi jak tani....fioletowy jak spirytus....zielony jak jakis mech ziolowy i dusi... Owocowy jest nietrwaly. Bi es ma moja babcia i tak mi to smierdzi starszą kobieta ze wsi :) a cos takiego jak jakies elizabet ardę-grin tea???czy gabriela sabatini????? co o tym myslisce????????? okolo 30 zł...

Gość a pies??
Summer white z avonu. Przepiekne sa i niedrogie

Gość nescafe :)))
bi-es to jest syf jakich mało, z tymi perfumami to mi się kojarzą stare babcie. od razu wyczuć że ktoś tanio pachnie jak sie spryska bi-es. Adidas to rzeczywiście najlepsze rozwiazanie. albo kup sobie jakis zapachowy krem do ciala Oriflame, one dosc dlugo zapach trzymaja a nie są drogie

Gość a pies??
Ooo i treselle sa jeszcze cudne:-)

Gość na moim lewym nadgarstku
esprit imagine

Gość wysoka&staudentka...
gabriela sabatini, moja mama się tm psiuka, zapach zdecydowanie dla starszej

Latem rezygnuję z perfum na rzecz balsamów lub olejków do ciała :).Nie są drogie a na upał idealne,bo nie robią brzydkich przebarwień na skórze.

moja babcia miala kiedys taki srebrny Bi es za 5,99zl :classic_cool: byl tak duszący i mocny...uzwyala go w zimie na sweter...i zawsze jak sciagala kurtkę to w calym domu czuc bylo zapach jak w kwiaciarni :D stare babki lubia takie mocne :) adidas mi nie podchodzi...zaden... :( sprsykalam kady adidas na papaierek....poszlam z tymi ppierkami do domu i niestety zaden mi sie nie podoba :( nie przepadam za ajvonem ,nie mam zaufania do kupowania czegos w ciemno...A co myslicie o Gabriela Sabatini ??? Znajoma miala taki za 30 zl.... albo ktorys z C-thru???????? zielony,fioletowy????????

Gość jajko ze szczypiorkiem
avon - sensuelle, pur blanca, white summer sunset. oriflame - paradise sa cudne od czasu do czasu uzywam zielonego adidasa, kwiatowy, mi sie podoba

Gość laawendaa
gabrela sabatini-Piękne perfumy,ktore uzywa moja mama.:) kojarzą mi się z elegancką kobietą-są dosyć mocne,o ile myślimy o tych samych.

Gość ja kocham treselle
Jak poprzedniczka mmmmm. W biedronce sa fajne perfumki,15 ml za niecale 7 zl, jedne pachna podobnie jak DKNY :-) tez je czesto kupuje aaa i wszedzie sie zmieszczą :p

Gość sushinaobiad
Green Tea - Elisabeth Arden

no myslalam o gabriela sabatini- temperamento....piekne,takie dla stanowczej eleganckiej kobiety na wazne wysjcia.... (ale to chyba zbyt mocne na lato)?... c-tru zielony mialam 5 lat ,fioletowy mam zawsze na zime ....i juz nie chce tej marki... nie kupię ajvonu w ciemno :(

Gość hig
c-thru blooming, dla mnie na lato świetne, takie właśnie kwiatowe w rossmanie kupiłam

Gość laawendaa
spotlight avon-też sa piekne :) ,a nie mozesz sobie zamowic z fm?maja próbki ,wiec mozesz powachac,słyszałam ,ze sa bardzo trwałe.

Gość Benetton proponuję
Perfumy Benettona, niedrigie chyba w granicach 45 zł za 50 ml a b. ładne

Gość gość
D&G Light Blue a w dobrej cenie dostaniesz na www.perfumeria.in

Gość koijaja
kup coś z fm. Mają podróbki wielu fajnych, markowych zapachów, za niedużą kasę.

Gość gość
Domestos

Gość gość
Gabriela Sabatini nie dla ciebie. Elegancka kobieta nie wypowiada się w ten sposób o starszych osobach. Biorąc pod uwagę maniery zlewaj się lizolem, doskonale pasuje.