Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodapolanicka

Mam wyrzuty sumienia, że mąż tyle pracuje

Polecane posty

Gość wodapolanicka

a ja będę mu mogła pomóc w tym zarabianiu dopiero od przyszłego roku. Na razie on zarabia trzykrotność mego wynagrodzenia i mam świadomość, że on ciągnie "ten nasz wózek". Tez tak macie?

Gość wodapolanicka
Nikt tak nie ma?

Gość Ubogi obiekt
Tutaj większość babek nie pracuje. Są utrzymankami, a co najlepsze według nich tak powinno być.

Gość wodapolanicka
Ale chyba zdrowa na umyśle kobieta martwi się, jeśli wszystko jest na barkach jednej osoby?

Gość Ubogi obiekt
Więc widocznie tutaj nie ma zdrowych kobiet na umyśle. Większość tutaj to kury domowe.

Gość dksmsms
Ja pracuje chociaz nie musze bo maz zarabia duzo,ale lubie chodzic do pracy i nie wyobrazam sobie siedziec w domu,przynajmniej mam drobne na ciuchy

Gość Ubogi obiekt
W przepraszam, to są panie pracujące w domu.

Gość wodapolanicka
Ja pracuję i mam wyrzuty sumienia :)

Gość efdssss
co za bzdury piszecie. tu na kafe same bizneswoman siedza ktore kochaja swoja prace :)

Gość wodapolanicka
pigyugh

Gość Mamusia vip
ja nie pracuje jestem na macierzynskim i potem zostaje z dzieckiem. Ciągle rozmyślam. - ze tylko jeden pracuje - ze bezipeczniej by bylo tez pracować Myślę że normalna kobieta zawsze się obawia.

Gość Mamusia vip
ja mam gorzej. z 4 lata pracowałam z męzem w naszej firmemce i nie wiem czy nie wypadnę z obiegu i przyzwyczajenia do pracy gdzie indziej

Gość Mamusia vip
ja mam gorzej bo nie wiem czy nawet jakbym chciała to znajdę pracę i nie wiem czy nie wypadłam już z obiegu na rynku pracy.

mi tez szkoda mojego męża, bo oprócz etatu rozkręca firmę, i pracuje w zasadzie na 2 etaty, więc go zwolniłam z połowy domowych obowiązków i ciągle podkreślam jak bardzo jestem dumna z niego i jak go doceniam itp:)

Gość wodapolanicka
gvbhnjmk,.

Gość nie mam wyrzutow sumienia
ze maz wiecej zarabia (ja tez pracuje, ale zarabiam mniej) Mam za to wyrzuty sumienia, ze ma ch***a prace, w ktorej wcale sie nie rozwijam i nic nie robie (choc na papierze wyglada fantastycznie i funkcja w teorii tez taka jest), a moglabym ten czas spedzic z moimi dziecmi. Dlaczego ciagne ta debilna prace? Bo nie chce miec dziury w cv i dopoki nie skoncze tej cholernej podyplomowki, zaden pracodawca nie zatrudni mnie na 3 dni w tygodniu w firmie, tak jak to jest teraz...

Gość Wielka Szo(winistka)
Tak tak rozdzielajcie zarabianie po połowie to wasze dzieci też będą wychowane tylko w połowie.