Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walentyna tiereszkowa

Polskie media informacyjne sięgają dna

Polecane posty

Od jakiegoś czasu jest nawał informacji zbędnych, nadmuchanych sensacji. Brakuje konkretnych i ważnych informacji z kraju i ze świata, a naprawdę dużo rzeczy się dzieje. Manipulacja, zastępowanie informacji ważnych bzdurami. Najgorszy jest chyba tvn24.pl, i inne onety. dokąd to zmierza??

Gość ...ddddd
tendencyjne to sa tvn24 i onet ktory do niedawno byl nalezal tez do nich. Dopiero niedawno sprzedali ich niemcom czyli jedno licho.

daleko mi do telewizji trwam, ale niestety nie ma już w polsce niezależnych wiarygodnych i rzetelnych dziennikarzy. informacje niesprawdzone, tytuły zazwyczaj nasycone bardzo emocjonalnie, wręcz katastroficznie, mam tego dość....meczy mnie to.

Gość G.o.ś.ć
Sieczka medialna, puste banialuki, aby kasę przyniosły i nic się nie liczy, nie ważne, czy to jest moralne, czy normalne, aby kasa była. O wzorcach dla młodszych związanych z prezentowanym zawodem nie wspomnę. Większość redaktorów nie nadaje się do tego, nie mają kompentecji.

Gość w jakim wieku skonczyl
już dawno to zauważyłam

Gość w jakim wieku skonczyl
ogólnie w telewizji nie ma co oglądać specjalnie a wiadomości to już dno zastanawiam się dlaczego dużo osób mi mówi ze nie ogląda wcale wiadomości

Gość wiara w boga jest silniejsza
wejdz na strone radio maryja i tam masz wiadomosci z swiata i z kraju

Gość wiara w boga jest silniejsza
wejdz na multimedia ,audio ,felietony Spróbuj pomyśleć muwi mec. Janusz Wojciechowski a rozmowy niedokonczone Referendum przeciwko sprzedaży Miejskiego Przedsiębiorstwa Energetyki Cieplnej w Białymstoku cz. I