Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany93

Ciaza

Polecane posty

Gość Zakochany93

Witam drogie panie,nie wiem gdzie sie z tym zwrocic wiec postanowilem napisac tutaj wiem ze to forum dla kobiet ale naprawde oczekuje odpowiedzi.Otoz chcialbym sie poradzic was odnosnie poczatkow ciazy mniej wiecej od tygodnia do 5 tygodni. Jakie sa oznaki ciazy. Moja dziewczyna ma 18 lat ja mam 20 jestesmy razem w angli. Od paru dni nie jestesmy razem aczkowiek kilka dni temu powiedziala mi ze idzie sobie zrobic test ciazowy. po chwili zadzwonilem do niej i zapytala "jak myslisz" ja powiedzialem Jestes ? a ona ze tak, zastanawiam sie czy nie powiedziala tego zeby mnie sprawdzic czy zalezy mi na tym by sie zmienic ze wzgledu na dziecko czy dla niej ze ja Kocham. wiec prosze powiedzcie mi jakie sa oznaki ciazy. miedzy 25 a 29 kwietnia 2013 miala ostatni raz okres,dzis jest 15.05.13 i zero okresu widzialem i mowila mi ze wymiotuje z rana jest zmeczona ma oboale piersi dzisiaj dostala plamienia czerwona krwia ale brzuch ja nie boli.duzo je ma humory przez chwile jest dobrze a za chwile zaczyna sie wypominanie itp. mowila tez ze piersi sa jak by wieksze ale nie wiele,piersi jej nie rosna jedna ma wieksza a druga duuzo mniejsza.prosze was drogie panie pomozcie mi poskladac mysli jak moge inaczej sie upewnic nie pytajac jej o test itp. nie wiem moze obserwacje co robi jak sie czuje nie wiem,pomozcie bede wdzieczny. Kamil

Gość Bambaryla147
Klamie!!! Dopiero co miala dni plodne i nastepny okres powinna miec kolo 22 maja, wiec jest nie mozliwe, zeby test wykazal ciaze.

Gość Zakochany93
To skad te wymioty bole piersi,widze po niej jak sie zachowuje jest ona osoba ktora nigdy nie klamie tak ja mama wychowala ona nigdy nie klamie jest szczera osoba i pomaga kazdemu. wiec jak moge sie dowiedziec inaczej czy jest czy nie ?

Gość Bambaryla147
Niech przy tobie zrobi test.

Gość joljolmadafakeaaa
klamie!

ty idź chłopie do apteki, kup test i usiądź z nią i zrób. Nie wolno budować związku na kłamstwach. Ani ukrywaniu czegokolwiek. Masz praw wiedzieć, żeby Ci potem nie wcisnęła, że poroniła czy co, a faktycznie nic nie było. Słuchaj, jeśli jest w ciąży to trzeba iść do lekarza, bo plamienia zwłaszcza świeżą krwią, nie są normalne. A odpowiadając na Twoje pytanie: w tak młodej ciąży (ewentualnej) kobieta właściwie nie ma jeszcze objawów, nie ma podjadania, rzadko kiedy są wymioty, i jakie humory helo?troszkę później to się zaczyna. Aha, i o co chodzi z tym okresem, przecież nie powinna go chyba nawet jeszcze mieć tak? wkręcasz mnie?