Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona84...

plec a seks

Polecane posty

Gość ona84...

Witam Za miesiąc będziemy starać się zaplanować córkę.Mamy 2 synów. Proszę mi napisać,czy wstrzemiezliwosc i jeden stosunek odbyty tak około 8 lub 10 dc może się udać? Proszę piszcie o swoich doświadczeniach w planowaniu plci dziecka. Z góry dziekuje.

Gość ja tak zaszlam w ciaze
i mam syna, ale to kwestia przypadku wg mnie

Gość ona84...
Raz współżyc przed owulacja czy czesto? Chłopców man z częstych stosunków, nawet w owulacje i po owulacji. Piszcie proszę.

Gość no pomóżcie :(
ja wspolzylam codziennie od zakonczenia @ i bede miec corke

Gość Julita ile razy jeszcze
założysz topik o planowaniu płci?:O naprawdę żadnych wniosków nie wyciągnęłaś z tego co ci pisałyśmy? jeśli chcesz mieć córkę musisz współżyć na MINIMUM 2 doby przed owulacją - wtedy szanse są 50% na 50% im wcześniej przed owulacja tym szanse na córkę są większe nikt Ci nie powie kiedy masz współżyć, bo nikt nie wie kiedy masz owulację to Ty musisz to ustalić zacznij obserwować śluz, bo to najbardziej wiarygodna metoda - książkowo śluz dojrzewa 6 dni i po tym czasie następuje owulacja (pierwszy dzień ze śluzem, który nie ma ani jednej cechy płodnej rozpoczyna 2 fazę cyklu, czyli jest pierwszym dniem po owulacji) - takie rzeczy musisz umieć ustalić u siebie, bo jeśli nie, to nie ma co planować możesz też zacząć mierzyć temperaturę i kupić testy owulacyjne by sprawdzić czy Twoje obserwacje śluzu pokrywają się z tym co mówi test owulacyjny i temperatura poobserwuj siebie kilka cykli by mieć pewność co do tego kiedy jest owulacja i dopiero wtedy zacznijcie starania o córkę a szkoły są dwie: z osłabianiem plemników czyli współżyjecie co najmniej 2 razy przed owulacją lub bez osłabiania plemników czyli z minimum 7-dniowym czasem wstrzemięźliwości przed staraniami - zatem próbujecie tylko raz w cyklu i co istotne - nie ma współżycia już później czyli po owulacji! do końca cyklu post;) no chyba, że nie dacie rady wytrzymać, to z prezerwatywą;) powodzenia:)

Gość kjhk
jh

Gość bialamasajka
Ja zaplanowałam córkę korzystając właśnie z npr. Pomagałam sobie cyclotestem, by wiedzieć że interpretacje na pewno są dobre. Współżyliśmy tak 2 dni przed owulacją i się udało

Gość ona84...
Jeden raz wspolzylas?

Gość Mąż powinien na kilka dni
wstrzymać się z wytryskami bo w zalegającej spermie nasienie męskie jest słabsze niż to dopiero co wyprodukowane i przekazane do nasieniowodu. Kochać się na 3 dni przed owulacją (nieważne ile miesięcy będzie bezskutecznych) a po stosunku nie leżeć ale odrazu wstać i iść się podmyć (to co wypłynie to wypłynie, a pozostałe żeńskie plemniki dojdą do celu tak czy tak i będzie im tak samo pod górkę jak męskim). Bierz witaminę C w ilości do 500 mg na dobę przez pięć dni , dodatkowo kup kapsułki dopochwowe vitagin C z witaminą C by zakwasić pochwę. Życzę powodzenia.

Gość hmm....hmm...
WYTŁUMACZCIE MI DO CHOLERY JAK MOŻNA ZAPLANOWAĆ PŁEĆ DZIECKA SKORO ZALEŻY TO OD PLEMNIKA? TO LOTERIA