Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silene

Jak powiedzieć facetowui że chcę się z nim tylko przyjaźnić?

Polecane posty

Gość Silene

Oboje jesteśmy bardzo dorośli, samotni i tak się zdarzyło że jakiś czas temu zostaliśmy kochankami. Ja nawet się zaangażowałam emocjonalnie, ale to jednak nie było to. Facet jest świetnym przyjacielem, można na nim polegać jak na Zawiszy. Zawsze pomoże, pocieszy. Jednak do związku się nie nadaje. jest starym kawalerem, nie chce utracić wolności, praca jest na pierwszym miejscu, nie jest czuły, a ja potrzebuję czułości, przytulenia. No i jest fatalny w łóżku. Od pewnego czasu daję mu do zrozumienia, że nie interesuje mnie z nim seks. Planuję spotkania na mieście, wymyślam inne aktywności, jak czasem dojdzie do seksu, to jestem całkowicie bierna, a on jakby tego nie widzi. Poradxcie, jak mu dać jasno do zrozumienia, że interesuje mnie tylko przyjaźń, ale tak aby go nie urazić?

Gość Zdenek Smietana
Po prostu przestań kręcić mu tyłkiem przed nosem stara kobyło!

Gość ADDDDDDDDDDDD
Silene za pewne go urazisz, wiesz co jak jest kiepski w łóżku do go poducz a nie narka... nie każdy ma doświadczenie, prawdopodobnie jest nie doświadczony w związkach, po prostu mu mów o swoich potrzebach a on stanie się taki jaki chcesz a jak nie to wtedy zadecyduj o odejściu.

Gość gość
up