Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukulinq

Pytanie do mam 2-3 latków

Polecane posty

Gość kukulinq

Mam do Was pytanie: Czy Wasze dzeci miały tak przełom w życiu, że nagle stały się dojrzalsze i było to widać z dnia na dzień? Moja córka ma 2,5 roku- jakiś miesiąc temu zaczęla być bardzo opanowana, spokojna, czasem leniwa, kilka razy dziennie chce odpocząć zamiast biegać jak wcześniej i ja zaczynam myśleć czy to normalne- taka nagła zmiana w dziecku. Wcześniej była bardzo żywiołowa a teraz opanowana, spokojna... Czasami myślę czy wszystko w porządku z jej zdrowiem, czy nie brakuje jej czegoś czy nie jest osłabiona, że straciła tą wcześniejszą energię czy zwyczajnie wydoroślała.

Gość 21212122
dla mnie to dziwne. tekie male dziecko nagle wyciszone i jakby oslabione.... idz ty z nia do lekarza jak najszybciej a nie tu szukasz rady. jak z moim dzieckiem juz bym dawno siedziala u lekarza

Gość ghhjhjj
mozliwe ze ma pasozyty

Gość kukulinq
Pasożyty odpadają. Dziecko je i przybiera na wadze, nie ma żadnych objawów choroby, zdrowe włosy, paznokcie, skóra. Ona jest wesoła, bawi się z dziećmi, w piasku, na dworzu szaleje, ale jakaś taka opanowana jest, spokojniejsza.

Gość kukulinq
Byłam z nią u lekarza niecałe 2 tygodnie temi. Śmiała się i rozmawiała z Panią doktor, mówiła, że jest wszystko w porządku.