Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę, zrozumcie......

Moja 12 letnia córka pobiła sie z koleżanka. Rodzice koleżanki chcą od nas

Polecane posty

pieniędzy za "zniszczone mienie" (???). Przyszli do nas i powiedzieli że kiedy się pobiły to nasza córka podarła jej bluzę i poszarpała plecak. Powiedzieli że 400 zł ich zadowoli a jak nie to pojda na policje. Mam czas do jutra - maz dopiero w poniedzialek wrac. Czy mam placic? Moja corka mówi że owszem pobiły się ale niczego jej nie szarpała i ma ponoc świadków na to. Co mam zrobić?

Bijąca się 12latka :o Widziałaś te zniszczone ubrania? Jak chcą pieniędzy to niech Ci metki dostarczą świadczące o tym, że w/w kosztowały te 400 zł.

Gość apudlina
no chyab ich pogięło pwoiedz ze ich córka tez zniszczyła twojej bluze i dizesz na obdukcje bo całe ciało sine

Moja córka nazwała jej matkę dziwka i ja opluła i to tamta zaczeła. Jej rodzice powiedzieli że ubrania są zamknięte w torbach próżniowych i jezeli nie zapłacę to poddadza do policji na obdukcje że to moja córka to zrobiła.

Gość ertertewtwe
powiedz ze jak chca niech idą na policję, nic nie płać. bez przesady. jacyś porypani.

Gość hhhhhhhhhaaaaaaaa
Ja bym to olał albo inaczej - ja bym poszedł na policję i oskarżył ich o szantaż i próbę wymuszenia. To są dzieci i raczej żadnych konsekwencji córka, ani Ty nie doświadczycie. No chyba, że Twoja córka po prostu chciała pobić to drugie dziecko. A tak naprawdę to bym nie poszedł na policję tylko im powiedział, że to są dzieci i niech się bujają, sobie sposób na łatwe siano znaleźli :D

masz ubezpieczenie rodzinne? dzwon do ubezpieczyciela i opowiedz cala opowiesc. oni ci powiedza co robic.

Mamy ubezpieczenie - OC, AC mamy jakies chorobowe ale nie wiem czy rodzinne sprobuje meza wydzwonic.

Gość ahahahahahaha
heheheh niech idą do sądu z tym, wydadzą tysiące na adwokatów i może po 10 latach rozprawy, opiniach ekspertów sądowych dostana te 400zł... kary od sędziego za próbę wyłudzenia pieniędzy;)

Ta matka dzwoniła już 3 razy do mnie i wysłała smsa czy zwrócę jej do ręki osobiście czy może wyslę do nich córke z pieniędzmi

Gość Noxelia
Odkup taki sam plecak i bluzę, nie dawaj kasy. ps. żałosne prowo bezrobotnego ciulicy :D

Gość unicorn_
nędzni wyłudzacze, i pewnie ich córeczka nie lepsza i jej się należało - nic nie płać im przypadkiem! powiedź, że jak chcą mogą iść do sądu - oczywiście nic Ci nie grozi, nie mają szans wygrać, tylko sami źle by na tym wyszli; albo możesz jeszcze im powiedzieć że zgłosisz na policję próbę zastraszenia i wyłudzenia pieniędzy

Gość zigolaktakisam
haha policja cie strasza? niech spadaja na bambus! niczego nie zwracaj. niech zglaszaja na policje. porwij najlepsza bluze corki i pokaz,ze w bojce tez miala straty:) wstydziliby sie w ogole z czyms takim przychodzic.

właśnie zadzwonili i powiedzieli że jesli nie zjem kawałka kupy jej córki to naprawde zadzwonia na policje co robic ?

Ja bym w zyciu nie zaplacila ! I to jeszcze 400zl? Nienormalni jacys. Pewnie mysla , ze jak masz kase to Cie wycyckaja. Nie badz glupia! A corka widac ma charakterek :) To dobrze! ;)

Gość 21212122
idz pierwsza na policje i opowiedz o tym jak cie szantazuja, ze jak nie dasz kasy to ci oskarza... to co oni robia to jest szantaz i nie pozwol na to

Gość apudlina
jeszcze dziecko po pieniądze by wysłali jacys poparańcy nic nawet grosika im nie daj

patologia jedna i druga gówniara powinna dostać po dupie, żeby tydzień nie siadla 1