Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allberrta 36

Wczoraj kupilam mieszkanie..

Polecane posty

Gość mmaar
To kiedy pierwsze bzykanko planujesz w nowym mieszkanku ? :)

Na goclawu u dewelopera park ostrobrmaska 36 metrow idzie za 280.000, wiec drogo je wzielas, ale trzeba jeszcze wyposażyc. Garaze na goclawiu ida za 20-30.000.

Gość a mi wszystko opada jak was cz
wszystko zalezy od miejca i bloku ja za swoje dalam 420 ts 65metrow ale bylo urzadzaone juz calkiem przyzwoicie na wilanowie.moja siostra kupila 51metrow 2 pokoje z zamknieta kuchnia stare w kamiennicy na muranowie za 390/

Gość drogo drogo
Ja w tamtym miesiacu kupiłam za 360 tys -68 metrow na bielanach kolo metra samego . na grochowie uzywane 3 pokoje 60 metrow mozna kupic juz za 320 tys , ogladalam kilka od 320 wlasnie do 340 tys - tyle ze starsze bloki . Przepłaciłaś

Gość giinnniaz worsowc
zasm 20-40 tysiecy nie robi roznicy jak oklolca fajna Kolezanka na bemowie kolo dewizjonu 3030 kupila now no piekna okolica 39m malutkie za 344 bo uparla sie ze tam bedzie mieszkac

Gość Gochaaaa1977
2 lata temu w Szczecinie kupiłam 60 metrów za ponad 300 tysięcy. Kupiłam mieszkanie w bardzo korzystnej lokalizacji, nowe budownictwo, od dewelopera - firmy Graz s.j. Nie wydaje mi się, abym przepłaciła. Mieszkanie świetnie wyglądalo i wygląda, do dziś nie wychwyciłam żadnych usterek i wad konstrukcyjnych. Jakby ktoś szukał uczciwej firmy deweloperskiej ze szczecina z cenami konkurencyjnymi, to polecam GRAZ.

Gość gosciowa33
ja kupilam 40m na woli za 340tys.ale do remontu to byla okazja

Gość jki0
ja to nawet mam mieszkanie w pl ale nie mam za co utrzymac 700 czynszu i tez wynajete a ja u rodzicow i z niego zyje inaczej zdechlabym

Gość gość
a po co kupoac? mieszkanie wogule?

Gość gość
zeby pod mostem nie skonczyc